fbpx

Escola Lleó XIII

L’escola Lleó XIII és un centre d’ensenyament privat – concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Al centre s’imparteixen tots els nivells d’ensenyament, des de la Llar d’Infants fins al Batxillerat. És l’única escola de Barcelona que disposa del Projecte Singular aprovat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb una línia d’ESO i Batxillerat adaptada a alumnes que fan pràctica activa en l’àmbit d’esport, música o bé dansa i, d’aquesta manera, conciliar el treball acadèmic amb els entrenaments i calendari de competició. Adapten i elaboren projectes individualitzats en funció de les necessitats educatives de cada alumne.

Servei de menjador a l’Escola Lleó XIII

Disposen de menjador i cuina gestionats per la pròpia escola amb la garantia de controls de qualitat sanitaris i endocrins. Els cuiners seleccionen diàriament els aliments seguint les directrius del menú dissenyat per dietistes nutricionistes. L’objectiu és oferir una dieta saludable de qualitat. Per aquest motiu, es segueixen els criteris de producte de proximitat, producte fresc i una dieta mediterrània i equilibrada.

L’escola Lleó XIII posa a disposició de les famílies i l’alumnat dos menús Basal: un adaptat als alumnes de la llar d’infants i l’altra per a la resta.

A més, l’escola aprofita el moment del menjador per inculcar hàbits alimentaris saludables, d’higiene i de comportament. En el menjador hi ha monitors que potencien aquests hàbits i treballen en l’adquisició de valors com són la convivència, la cortesia i el respecte. Es treballa conjuntament amb Central Borne que disposen de les següents característiques i serveis:

  1. Proveïdor d’alimentació amb àmplia experiència en col·lectivitats des de 1949.
  2. Per tal de cuidar el medi ambient, Central Borne disposa de subministrament a 3 temperatures en el mateix vehicle
  3. Serveix Fruita i verdura de km zero i disposa de proveïdors locals de carn i aviram.
  4. El  pla de menús contempla les recomanacions de les guies oficials de nutrició en etapa escolar i està supervisat i elaborat per dietistes nutricionistes col·legiats.
  5. La  proposta per a nostre centre educatiu simplifica els  processos a cuina i és garantia d’eficàcia, estalvi, seguretat i innovació.
  6. Elabora un pla de menús variat i equilibrat.
  7. També ofereix menús adaptats a necessitats especials (intoleràncies, al·lèrgies alimentàries…).
  8. Segueixen el patró de la dieta mediterrània amb la freqüència d´aliments recomanada.
  9. Pasta, llegum i arròs ecològic

Contacte

Adreça: Carrer de Lleó XIII, 16, 08022 Barcelona

Telèfon: 934 17 50 02

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web