fbpx

Col.leccionisme Barcelona

A Barcelona, el col·leccionisme és una activitats que està molt arrelada entre la societat, tot i que en cada districte els tipus de col·leccionisme que hi predomina és molt diferent. Per esbrinar-ho, la Torre de Barcelona ha parlat amb propietaris d’establiments dedicats a aquesta activitat. Botigues i empreses situades a Sarrià – sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample, essent aquest últim com el districte on aquestes són més abundants.

Casa Arcas Antiguedades

Darthy

col·leccionisme Darthy

Col·leccionisme Sarrià – Sant Gervasi

Sarrià – Sant Gervasi és el districte de Barcelona que menys empreses de col·leccionisme concentra. Així i tot, hi ha molts veïns als que els hi interessa aquesta activitat. Segons han explicat professionals d’aquest sector, les col·leccions d’enganxines i xapes són les que més força tenen en aquest districte. Cal destacar també que tot i que Sarrià – Sant Gervasi no disposi de molts establiments al respecte, allà s’hi ubica la Associació per a la Promoció del Col·leccionisme, una entitat que vetlla per la continuació d’aquesta activitat i que organitza trobades entre els aficionats.

Col·leccionisme Les Corts

Al districte de Les Corts trobem una exposició permanent dedicada al col·leccionisme al Museu Frederic Marès. El visitant podrà  passejar per un total de 17 sales, on s'acumulen milers d'objectes curiosos i entranyables que reflecteixen la vida i els costums del passat, especialment del segle XIX. Aquest fet és una mostra clara que l’activitat està molt present al barri, i per això, s’hi poden apreciar diversos establiments que al mateix temps, els caps de setmana acudeixen al emblemàtic Mercat de Sant Antoni per exposar els seus objectes.

Col·leccionisme Eixample

L’Eixample és el districte per excel·lència del col·leccionisme a Barcelona, ja que allà hi podem trobar esdeveniments històrics com l’organització dels Encants, on cada setmana, centenars de persones intercanvien i exposen objectes de tota mena. A les seves proximitats s’hi concentren moltes botigues relacionades amb aquesta activitat i de tota mena, des d’especialistes en col·leccionisme de revistes fins a col·leccionistes de mobles i obres d’art. Precisament a l’Eixample acudeixen veïns d’altres districtes només per trobar una peça en concret per completar alguna de les seves col·leccions.
No Content Available