fbpx

El col·leccionisme està a Darthy

Darthy és una botiga de col·leccionisme de Barcelona diferent i especial. Per què? Compta amb un llistat molt extens d’objectes d’època i material d’alta fidelitat. Tot allò més inèdit ho trobaràs a Darthy. Des dels micròfons antics, naipes, ràdios antigues, fins a gramòfons o punxadiscs.

L’elit del col·leccionisme de Barcelona

I no només això. Sinó que també garanteixen l’alt nivell tècnic de tots els articles de col·lecció totalment originals i acreditats. Des de sempre, Darthy s’ha distingit com un establiment personalitzat per als seus clients i ofereixen un servei a tot el mercat nacional i internacional gràcies a la seva pàgina web.

Si els vas a visitar, podràs donar un cop d’ull a l’exposició de les joies que tenen amb els teus propis ulls. O bé, sempre pots fer una primera mirada a la selecció online que compta amb més de 200 referències per mostrar. Fins i tot, pots concertar una visita personalitzada sobre el tema que més t’interesa; curiositats de la Guerra Civil, Scalextric, postals, medalles, escriptura o bitllets de transport, entre molts altres.

Posa solució aquelles andròmines velles

Tens una càmera de fotos antiga que ja no uses? Disposes d’una ràdio que ja no vols? Darthy és la solució. Compren i venen aquests aparells amb una prèvia valoració del producte. Dona sortida aquella televisió de capsa o punxadiscos que tens arraconats a casa. 

A Darthy també ofereixen servei de reparació i restauració d’aquells aparells que creies perduts. Tota mena d’aparells HiFi, gramoles, ràdios a vàlvules, altaveus o magnetòfons. Servei integral en compra, venda i reparació de col·leccionisme de Barcelona. Fet que confirma el seu èxit gràcies als 40 anys d’experiència que els acompanyen en el món de l’electrònica. 

Compra, ven i repara amb Darthy

Per tant, allò que pensaves que estava perdut, a Darthy ho tindran segur. Revistes antigues, capses de llumins, paper de fumar, cotxes de joguet, monedes, medalles, màquines d’escriure i quelcom més curiós que l’anterior.

Contacte

Adreça: Carrer de Floridablanca, 114, 08015 Barcelona

Telèfon: 934245529

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.