fbpx

Clíniques d’estètica i bellesa Sarrià – Sant Gervasi

Articles relacionats

Al barri de Sarrià-Sant Gervasi és on podrem trobar moltes clíniques estètiques de qualitat, podríem dir, que on podrem trobar les més prestigioses i conegudes.

Actualment, les operacions estètiques estan a l’abast de tothom, ja que cada cop hi ha més i són més assequibles per les persones, per això, hi ha hagut un increment tan notori del sector des dels últims anys.

D’una banda, algunes de les operacions estètiques, però que són considerades com operacions de salut, com per exemple la reducció de pits, estan cobertes per la seguretat social, és a dir, pots realitzar-les de manera gratuïta apuntant-te a unes llistes d’espera. Això si, les llistes són d’anys i anys, per això, la majoria de gent acudeix a clíniques estètiques privades on l’espera no existeix.

D’altra banda, les operacions o tractaments estètiques més comuns són les següents:

  • Augment i reducció de pit: operació on el pacient decideix disminuir la seva mida de pit o augmentar-la. Les persones que duen a terme una reducció normalment són per problemes musculars d’esquena.
  • Rinoplàstia: aquesta operació és la més comuna dins de l’estètica, ja que la majoria de gent que se la fa és perquè no els hi agrada el seu nas i el volen tenir d’una altra manera. Encara que, també hi ha casos d’operacions per poder respirar millor o per reconstruir parts que s’ha perdut per culpa d’un accident.
  • Augment de llavis: aquest tractament no és permanent, i per això s’ha d’anar acudint a la clínica per anar fent retocs. Normalment això es realitza amb àcid hialurònic.
  • Liposucció: aquesta operació normalment es duu a terme per recomanació mèdica, per poder disminuir el pes d’una manera més ràpida i efectiva i per disminuir la gana.

Afegir, que podríem considerar que els tractaments d’ortodòncia també són tractaments estètics a part de per salut. Si fos així, aquest seria el capdavanter dels tractaments estètics més comuns.

Per acabar, abans de portar a cap qualsevol tractament o operació estètica estigues segur del que et vols fer i sobretot informat bé de la clínica a la qual ho faràs.