fbpx

Clíniques d’estètica i bellesa Eixample

No Content Available

Articles relacionats

La demanada d’operacions i retocs estètics a Barcelona ha augmentat notòriament i cada any és més elevat el percentatge de persones que acudeixen a clíniques estètiques per realitzar-se alguna cosa.

Al barri de l’Eixample, és on es troben la majoria de clíniques estètiques, per això, allà podràs trobar la clínica que més s’ajusti al que estàs buscant i la clínica que s’especialitzi millor en el que estàs pensant fer-te.

D’altra banda, moltes persones també han d’acudir a clíniques estètiques per accidents, malalties o simplement per salut.

Aquí et deixem els tipus de serveis que poden oferir les clíniques estètiques:

En primer lloc, els tractaments de medicina estètica: aquests tenen una particularitat i és que no requereixen la necessitat d’entrat a un quiròfan. Són tècniques que aconsegueixen uns resultats a través de diversos mètodes. Dins d’aquest sector, existeix la medicina estètica facial i corporal i els tractaments de làsers o de micropigmentació. Aquestes són tècniques que serveixen per eliminar grassa acumulada a diferents zones del cos, combatre l’edat o eliminar imperfeccions a la pell.

En segon lloc, els tractaments de cirurgia estètica, en aquest cas, els clients sí que han de passar per quiròfan perquè són operacions que busquen objectius que ho requereixen. Per exemple, un tractament i una operació d’aquest tipus seria l’eliminació de greix en zones localitzades per una liposucció, un augment i reducció de pits, operació de nas…

En tercer lloc, els empelts capil·lars, estan enfocats tant a les dones com els homes amb problemes d’alopècia o de debilitament del cabell. A més, hi ha diferents tècniques depenent del grau d’alopècia i debilitament.

Per acabar, abans de realitzar qualsevol tractament estètic, revisa la millor opció de clínica estètica a la qual acudir.