fbpx

Tot sobre el Xavi Rossinyol 

Biografia 

Xavi Rossinyol Martínez és un periodista català nascut a Berga el 9 de gener de 1981. Va destacar com a codirector del programa “Planta baixa” a TV3, compartint aquesta responsabilitat amb Ricard Ustrell des del 2019 fins al 2022.

Amb una llicenciatura en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Rossinyol va iniciar la seva carrera professional en mitjans locals, incloent Ràdio Berga, Canal 4 Berguedà TV i el diari Regió7. Aquesta experiència inicial en mitjans de comunicació locals probablement li va proporcionar una base sòlida i diversificada en el camp del periodisme.

Informació sobre el Xavi Rossinyol

A continuació et presentarem tota la informació necessària que has de saber del Xavi Rossinyol: El seu nom complet, la seva data de naixement, on va néixer i on viu ara, si té parella o no i qui és…

Nom:

Xavi Rossinyol Martínez

Data de naixement:

Xavi Rossinyol Martínez ha nascut el 9 de gener del 1981.

Lloc de naixement i on viu actualment

Va néixer a Berga i actualment hi segueix vivint.

Parella

No tenim informació respecte la seva vida amorosa, ja que Xavi Rossinyol vol mantenir la seva vida personal de manera privada. 

Fills de Xavi Rossinyol

Fins l’última notícia Xavi Rossinyol no te fills. 

Professió 

Entre els anys 2000 i 2007, va exercir la seva tasca com a corresponsal destacat al Berguedà per al prestigiós diari Avui, en una col·laboració que va transcendir les simples línies del periodisme convencional.

La seva dedicació al camp de la comunicació es va expandir de manera notable durant el període compres entre el 2002 i el 2005, quan va assumir el rol de redactor d’informatius a l’eminent emissora RAC 1. Posteriorment, va consolidar la seva empremta com a reporter en el transcendent programa televisiu “L’estiu en directe” de TV3, entretinguent i informant simultàniament la audiència amb la seva participació.

L’any 2007, va emprendre una nova etapa a Catalunya Ràdio, integrant-se com a redactor d’Informatius amb responsabilitats especialitzades en les àrees d’Economia i Internacional. A més, va encapçalar la locució per a l’emissora Catalunya Informació, contribuint amb la seva veu a l’èxit de la difusió radiofònica.

L’any 2010 marca un punt d’inflexió en la seva carrera, quan es converteix en un membre valuós de l’equip liderat per la Tatiana Sisquella. Inicialment, va assumir el rol de coordinador del programa “El suplement” i, des del setembre del 2011, va ascendir a la posició de subdirector de “La tribu” a Catalunya Ràdio. La seva ascensió a aquesta responsabilitat va succeir el 7 d’octubre del 2013, en ocasió de la baixa per motius de salut de la directora, consolidant-se com a conductor del programa. Després del tràgic esdeveniment de la mort de Sisquella, va ser oficialment confirmat com a director, portant les regnes del projecte amb dedicació i lideratge.

Des de l’any 2016, Xavi Rossinyol ha exercit funcions en TV3. Va assumir el rol de subdirector d’Els matins, va ser periodista dels Telenotícies amb especialització en temes de migracions i, des de setembre del 2019 fins a juliol del 2022, va ocupar la posició de codirector al programa Planta baixa. 

Xarxes socials 

El Xavi Rossinyol utilitza les plataformes de Instagram i Twitter per compartir imatges i contingut personal, i també relacionades amb la seva feina de periodista. 

Instagram

Twitter