fbpx

Tot sobre la Marta Torné

Biografia 

Marta Torné destaca com a actriu i presentadora, assolint èxits en tots els aspectes de la seva vida. Originària de Barcelona, va guanyar una gran popularitat amb el suport de Jordi González. Als seus 41 anys, ha mostrat la seva capacitat per combinar les seves dues passions i fer realitat el que sembla impossible. És poc comú veure actrius que segueixin amb èxit el camí cap a la televisió, o viceversa, però Marta ho ha aconseguit amb èxit. Ara, potser està a punt de triomfar encara més amb el seu últim projecte.

Informació sobre Marta Torné 

Tot el que necessites saber sobre la actriu i presentadora, Marta Torné: parella, fills, edat i molt més. 

Nom:

El seu nom complet és Marta Torné García. 

Data de naixement:

Va néixer el 10 de març del 1978.

Lloc de naixement i on viu actualment

Va néixer a la ciutat de Barcelona. Però, actualment, es troba vivint entre Barcelona i Madrid, per qüestions laborals. 

Parella 

Marta Torné acumula numerosos éxits professionals a la seva esquena. Sèries tan aclamades com ‘The Night Manager’ a la BBC o programes com ‘Cámbiame’ a Telecinco són alguns dels projectes que avalen la seva llarga trajectòria. Però va ser fora de les càmeres de televisió on va conèixer l’home amb qui avui comparteix la seva vida. La presentadora es va enamorar fa 14 anys del director Roger Gual, amb qui treballava en una de les seves obres de teatre. “No necessito ensenyar a les xarxes com d’enamorada estic, no necessito que la gent ho sàpiga“, explicava en una entrevista per a La Vanguardia, fent referència al poc contingut que compartia la celebritie amb el seu marit a les xarxes socials. 

T’expliquem com ha estat aquesta dècada junts i qui és aquest reconegut director.

La notícia que es coneixien va sorgir a l’estiu de 2011. Marta es va embarcar en un nou projecte teatral, ‘Més enllà del pont’, una obra que dirigia Roger Gual i protagonitzava juntament amb l’actor Santi Millan. La seva complicitat amb el director deixava entreveure a la premsa que Marta havia reencetat la seva vida sentimental, ja que havia acabat de tenir una ruptura amb el fotògraf Jaume de Laiguana, amb qui havia estat més de 2 anys. Poc després dels rumors, la parella no es va amagar i es va deixar veure agafada de la mà pel carrer. “Estem molt bé junts. És una etapa molt feliç de la meva vida. Estic enamoradíssima“, reconeixia la seva felicitat amb ell un any després en una entrevista per a ¡Qué me dices!

Roger és director de cinema i teatre. El 2012 va recollir el Goya al millor director novel per ‘Smoking Room’, però la seva vitrina guarda premis tan reconeguts com la Biznaga de Plata al Festival de Màlaga i la medalla del cercle d’Escriptors cinematogràfics. A més de la seva passió per la interpretació, el català ha estudiat disseny gràfic i va començar a la universitat dues carreres que mai va acabar: Administració i direcció d’empreses i Història de l’Art.

Marta Torné i Roger Gual van formalitzar la seva relació en una cerimònia íntima després de 5 anys de convivència, a l’estiu de 2015 a Barcelona. La parella va dir ‘‘ en una boda discreta i familiar a la qual només van assistir els pares dels cònjuges, la germana de Marta, els seus nebots i el seu gos Rufus, que va tenir als braços quan la parella posava per als mitjans presents. Un enllaç peculiar en el qual Marta no va tenir temps per invertir. “Ni el vals, ni els regals pels convidats. Vam donar-los unes polaroids perquè es fessin fotos… bé, tot a la nostra manera. Vam entrar junts a la cerimònia. Fins i tot no vam tenir DJ, el vaig fer jo“, recordava. L’actriu reconeixia en una entrevista per a El Mundo que sempre havia tingut ganes de passar per l’altar, però quan el seu marit li ho va demanar, aquestes ganes s’havien esvaït en part. “Jo volia casar-me, casar-me i casar-me. Així que quan el meu noi em ho va demanar, ja em vaig quedar tranquil·la. Tant, que la boda em feia mandra. ¿Ara m’he de casar?”, explicava, però amb l’arribada dels dies havia recuperat l’il·lusió. “Si tens una relació i estàs enamorada, has de viure-ho i compartir-ho amb els teus amics i la teva família. Això és súper maco“, reconeixia.

Fills de Marta Torné 

El seu matrimoni es va celebrar en el 2015, i encara no tenen plans de ser pares. “No em plantejo ser mare. Passen els mesos, els anys, i estic feliç, no penso en la idea de tenir fills i les crítiques m’importen poc“, va compartir amb la revista Love. “No puc considerar tenir fills ara mateix si ni tan sols tinc temps per veure la meva parella“, va admetre a ¡Hola!, arribant fins i tot a afirmar que no es veia com una “dona amb molt instint maternal“. 

A més, la presentadora va relatar en aquesta mateixa entrevista una curiosa anècdota amb una pitonisa, qui durant una sessió li va predir que tindria un nen. “Una vident em va dir que tindria un nen. Sí. No em mirava a la cara i feia garabats sobre un full. Vaig tenir molta por. Em va dir: ‘Tens un nen trencat al teu voltant, orbitant en el teu cap. Està trencat perquè no el vols tenir, però el tindràs‘”, va recordar.

Professió 

Vam conèixer a la Marta Torné a principis de segle, i va ser gràcies a Jordi González i a CityTv, que ara és 8TV, un canal de televisió autonòmic català. En aquell temps, era una jove de vint anys que va demostrar tenir habilitats als platós de televisió, començant a fer-se famosa a la seva Barcelona natal.

Va donar el salt a la televisió nacional amb el programa destinat a ser el substitut de ‘Crónicas Marcianas’, anomenat ‘TNT’. Aquest espai va ocupar el lloc durant les vacances d’estiu de Xavier Sardà, una oportunitat que Marta va aprofitar al màxim, obrint així les portes a la televisió nacional.

El seu èxit a Telecinco va ser tan gran que fins i tot va arribar a substituir la mateixa Ana Rosa Quintana en el seu programa durant les vacances. Això la va portar a ser, ja el 2006, una de les cares conegudes de la petita pantalla. La inquieta presentadora va decidir provar sort com a actriu i va aconseguir un reconeixement que encara perdura en l’actualitat.

Va participar en ‘El internado’, una de les sèries amb més èxit de la televisió espanyola, on Marta Torné va ser una de les seves protagonistes.

Inclús ha provat sort en la gran pantalla a nivell internacional amb ‘El infiltrado’, demostrant que la seva faceta d’actriu no és secundària, sinó tot el contrari. La carrera de Marta ha continuat a Mediaset, vinculada a diversos programes, alguns amb més èxit que d’altres, però sempre recollint bones crítiques com a presentadora.

Un dels més coneguts va ser ‘Cámbiame’, un concurs que consistia a canviar l’estil de la persona que hi participava, demanant a tres estilistes famosos que li treguessin el màxim partit possible. Malgrat tenir molt bones audiències, al final el programa va ser cancel·lat, substituint Torné per Carlota Corredera. També ha participat en realities com MasterChef Celebrity, demostrant les seves habilitats culinàries.

Xarxes socials 

Instagram 

Tik Tok

Treballs destacats

Marta Torné va guanyar el Premi Revelació als Premis Top Glamour 2008 pel seu paper a “El internado”. També va ser nominada a la Ninfa d’Or a la Millor Actriu al Festival de Televisió de Montecarlo el 2009 pel mateix programa.

A més, va ocupar el lloc 35 a la llista de les 100 dones més sexy del món del 2009 segons FHM.