fbpx

Tot sobre la Sara Loscos

Biografia

La Sara Loscos i López és una periodista i actriu catalana nascuda a Barcelona el 9 de març de 1980 que va estudiar la seva carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Quan la Sara tenia setze anys va treballar com a presentadora del programa musical infantil Loops! dedicat al seguiment de les últimes notícies sobre l’actualitat, al Canal 33 de la Televisió de Catalunya (TV3). 

A l’any 2007 també va treballar com a presentadora de les històries de la sèrie de TV3 anomenada GosSOS, dedicat a la sensibilització de la població sobre la importància i les conseqüències de tenir un gos a casa i com els han de tractar i cuidar. Un cop va finalitzar la gravació d’aquest programa, va tornar a Loops! del Canal 33.

D’altra banda, també va treballar com a reportera a l’Ànima, i com a actriu a algunes sèries de televisió com és el cap del Temps de silenci Laura.

Així doncs, la Sara sempre ha sigut una cara coneguda en l’àmbit de la televisió catalana i encara més amb la seva trajectòria professional a tots els diversos programes. A més a més, també hem de tenir en compte el seu gran talent i la seva gran simpatia, fet el qual ha provocat que mai passi desapercebuda per ser tan carismàtica davant d’una càmera.

Informació de Sara Loscos

Nom

El seu nom complet és Sara Loscos i López.

Data de naixement

Va néixer el 9 de març de 1980, és a dir, aquest any ha fet 43 anys.

Localitat de naixement i lloc actual

La Sara va néixer a la capital catalana, a Barcelona, on continua vivint en l’actualitat.

Parella

En l’actualitat la seva parella i també marit és en Jordi Graupera i Garcia-Milà, ell és professor universitari i candidat polític.

Fills de Sara Loscos

La Sara, juntament amb la seva parella en Jordi Graupera tenen dues filles, l’Aurèlia de cinc anys i la Francesca de quatre anys, també tenen un fill, en Fèlix.

L’any 2012 es va casar amb ell a Sant Martí d’Empúries i poc després es van traslladar a Nova York, on la parella i juntament amb les seves dues filles van viure durant nou anys.

El mes d’octubre del passat any, tota la família va viure la típica celebració americana de viure allà la festa de Halloween. La Sara i la seva família van gaudir a Belmont, Califòrnia la festivitat. Un cop alla, l’artista catalana va connectar amb la televisió catalana per explicar en detall tots els preparatius de la nit de Tots els Sants i també va anunciar de què s’anava a disfressar amb els seus tres fills, l’Aurèlia, la Francesa i el Fèlix, les dues grans nascudes als Estats Units i el petit nascut a Barcelona.

La sara va destacar el següent: “És una festa molt gran, hi ha molts nervis. Des que els nens tornen a l’escola a l’octubre tot està decorat”. “Els americans gastaran 10.600 milions de dòlars en decoracions, disfresses i caramels”. “En disfresses per a animals, aquest any gastaran 710 milions de dòlars” “La disfressa ha derivat en disfressa sexy. Quan vivia a Nova York, malgrat el fred, hi havia moltes bruixes en roba interior”. Les criatures es van passejar pels carrers fent el treat or trick disfressades de fantasma, bruixa i carabassa.

Professió

Un cop es va mudar als Estats Units, la Sara Loscos va treballar com a editora d’un canal de notícies de vint-i-quatre hores i després va retornar a la seva ciutat natal, a Barcelona on va continuar amb la seva vida personal i professional.

Durant aquests darrers anys ha continuat fent treballs com a presentadora, com és el cas del concert El pop d’una nit d’Estiu al Festival Grec durant l’any 2019, juntament amb una substitució al programa Tot es mou del canal de TV3 l’any 2021. La periodista i actriu Sara Loscos sempre ha sigut una cara coneguda, ja que des de fa ja un temps forma part de l’equip de redacció del programa, la qual cosa la va portar a ser la conductora d’aquest programa.

Seguint amb la seva vida professional, el canal més exitós de Catalunya, TV3 que té una gran audiència gràcies als seus periodistes que fan el treball idoni a l’hora de donar i fer informació, alhora que treballen per donar entreteniment al seu públic, així com als seus seguidors.

A més a més, la cadena televisiva catalana té poques cares joves i per aquest motiu, quan tracta de fer substitucions, sempre treballen amb l’objectiu de rejovenir els presentadors que apareixen en antena.

D’altra banda, podem resumir la seva trajectòria amb els treballs següents:

  • La seva primera aparició al canal de TV3 va ser quan només tenia catorze anys al programa musical Vitamina
  • En la seva primera etapa professional, quan va fer els setze anys, va presentar un programa juvenil anomenat Loops!
  • Durant l’any 2007 va ser presentadora de les històries de la mítica sèrie catalana Gossos de TV3. Un cop va finalitzar aquest treball, va tornar al programa Loops!
  • D’altra banda, també va ser reportera a Alma així com actriu d’algunes sèries televisives catalanes com ara Temps de silenci o Laura
  • Ha dut a terme altres treballs com a presentadora com el concert El pop d’una nit d’estiu al Festival Grec el 2019
  • Recentment, ha dut a terme una substitució al programa Tot es mou de TV3 durant el passat any 2021, en espais a la part de La Zona de distensió, durant l’emissió de tardes, de 18 h fins a les 20 h del vespre. Va treballar juntament amb el gran acompanyament d’Helena Garcia Malero, que ja ho feia al final dels Matins de Josep Cuní.

Xarxes socials de la Sara Loscos

A través de les xarxes socials, la Sara Loscos també va explicar al programa Tot es Mou el Saló del Còmic de l’any 2020. Aquest esdeveniment va ser ajornat aquell any per la pandèmia de la Covid-19, on en aquella data, havia de fer la trenta-vuitena edició i es va ajornar fins a l’any següent. Com a solució, el Saló del Còmic va saber reinventar-se perquè tothom pogués tenir la seva dosi de vinyetes, però a través de la xarxa.

En el vídeo la Sara començava dient el següent: “El Coronavirus o la Covid-19 podrien ser perfectament noms dels dolents d’una saga de superherois… però per pervers que sigui el bitxo no ha pogut amb els fans del còmic a casa nostra que han organitzat la versió del còmic virtual a Barcelona batejada com Comic on demand”.

Les últimes notícies de Sara Loscos

Sara Loscos - La Torre de Barcelona

3 curiositats de la Sara Loscos

La periodista i actriu catalana, Sara Loscos i López, és coneguda per part de la població catalana, especialment barcelonina. Aquells que van créixer amb TV3 la coneixeran per les seves diverses aparicions en el canal català en Vitamina -programa musical-, Loops! -programa juvenil també musical-, Gossos -sèrie catalana-, Ànima -programa cultural-, Temps de silenci i Laura -sèries catalanes-. Més recentment...

Sara Loscos - La Torre de Barcelona

Coneixes a la Sara Loscos?

Sara Loscos i López va néixer a la ciutat de Barcelona el 9 de març de 1980 i se la coneix per la seva trajectòria com a periodista alhora que també per ser una gran actriu catalana molt reconeguda en el seu sector.  D’altra banda, en relació amb els seus estudis, la Sara va estudiar a la Universitat Autònoma de...