fbpx

Residencial Augusta Park

Residencial Augusta Park és un centre de nova construcció amb grans espais dissenyats perquè els nostres clients gaudeixin de comoditat i benestar durant la seva estada. El centre disposa d’espais comuns amplis i preparats, on podran gaudir d’activitats per a estimular cos i ment. Aquests consten de: sala d’estar, cafeteria, restaurant, gimnàs, sala de massatges, sala de treballs manuals, sala de TV i cinema, biblioteca i sala de conferències, piscina d’hidromassatge, recepció, sala de visites, despatxos, farmàcia, perruqueria i sala de podologia.

Habitacions

Les habitacions compten amb llum natural tot el dia, calefacció, aire condicionat, llits automàtics, televisió, bany propi adaptat, telèfon intercomunicador, caixa forta i wifi.
El centre ofereix habitacions individuals, dobles i suites adaptades a les seves necessitats. I si ho desitja, disposem d’habitacions amb balcó o terrassa.

Exteriors

En el Residencial Augusta Park podran passejar pel jardí interior i la terrassa solàrium. Aquests espais relaxants són un bon lloc on gaudir de visites familiars, llegir el periòdic i mantenir agradables converses amb els amics.

Contacte

Adreça: Carrer Copèrnic, Nº30-32, 08021 Barcelona

Telèfon: 93 362 49 10

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web.