fbpx

Residència Solarium

La Residència Solarium de Barcelona va obrir les portes aquest mateix any 2021 per iniciativa de les Carmelites Missioneres. Les Germanes, fidels al llegat del seu Fundador el Pare Francesc Palau, segueixen la missió de cuidar i assistir a les persones en l’àmbit de la salut. La direcció escollida per al centre és una figura que compta amb formació específica i experiència en el sector. 

L’equip humà que acompanyarà als residents d’aquest centre està escollit meticulosament perquè comptin amb una qualitat humana extraordinària i perquè tinguin una clara vocació per a la seva feina i responsabilitats. 

A la Residència Solarium treballen sota el model d’atenció centrada en la persona, que implica reconèixer la singularitat de cada resident i fixar la mirada en les seves capacitats, així com prioritzar en tot moment els seus drets, i respectar les seves preferències i desitjos tant en el que es refereix a la seva atenció, com a la seva vida quotidiana.

Habitacions individuals i compartides

La residència compta amb 17 habitacions individuals i 9 habitacions d’ús compartit, totes elles amb equipament mínim de llit, tauleta de nit, armari, taula, cadira i televisió. També disposen de sistema d’alarma amb dispositiu d’activació personal, sistema d’il·luminació adequat, sistema de climatització, ventilació i llum natural, així com vistes al mar o al Tibidabo. A més a més, totes les habitacions inclouen bany amb calefacció, sistema de senyalització lluminosa i dispositiu d’alarma personal, les dutxes es troben completament adaptades.

Espais comuns

El centre també compta amb espais comuns com ara

  • Menjador
  • Gimnàs
  • Sales d’estar
  • una sala polivalent per dur a terme diverses activitats 
  • Dues terrasses exteriors 
  • Una zona enjardinada amb circuit biosaludable per mantenir-se en forma i gaudir de l’exercici a l’aire lliure
  • Una capella

 A més, la Residència Solàrium compta amb servei propi de bugaderia i cuina pròpia amb elaboració diària de menús adaptats a les necessitats de cada persona.

Contacte

Adreça: Carrer Ticià, 21, 08035 Barcelona

Telèfon: 630 156 948

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.