fbpx

Tot sobre la Laia Manzanares 

Biografia 

Laia Manzanares Tomàs va néixer el 30 de març de 1994 a Barcelona, Espanya. Els seus pares van criar a Tomàs a la seva ciutat natal i parlar quatre idiomes diferents: català, espanyol, anglès i francès.

És una reconeguda actriu catalana que ha col·laborat en espectacles com ‘Merlí‘, que es va estrenar el 2015, ‘Projecte’ el 2017 i la seva obra més recent, ‘Sostre’, el 2018. La jove de 24 anys també és àmpliament coneguda com ‘la noia del ‘Tame Impala”. A més, és membre de la prestigiosa llista d’actrius de cinema, ja que ha participat en pel·lícules com ‘Banyada en Llum’ (2017) i ‘Ray’ (2017). 

Descobrim més sobre la talentosa Laia Manzanares Tomàs.

Informació sobre la Laia Manzanares

Nom:

Laia Manzanares Tomàs 

Data de naixement:

Va néixer el 30 de març del 1994

Lloc de naixement i on viu actualment

Va néixer a Barcelona i actualment segueix vivint a la ciutat condal. 

Parella 

La talentosa actriu Laia Manzanares ha optat per preservar la seva intimitat quan es tracta de la seva vida amorosa i familiar, mantenint aquest àmbit allunyat de la mirada pública. Malgrat la discreció que envolta aquest aspecte de la seva vida, es coneix que la seva parella actual és Pau Serrasolsas i Moreno. Pau és un reconegut cantant i compositor català, que va fer la seva entrada al món de la música amb el grup Ginestà, una proposta musical única formada per ell i la Júlia Serrasolsas, originaris del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona. Els seus treballs musicals es caracteritzen per una fusió de gèneres que inclou música pop, sons experimentals i elements del folk.

A l’any 2022, el grup va llançar l’àlbum titulat “suposo que l’amor és això”, una obra conceptual que, a través de deu evocadores cançons, explora diverses perspectives sobre les relacions amoroses. Aquest àlbum ofereix una experiència musical rica i diversa, revelant la profunditat de les emocions vinculades a l’amor i les relacions humanes.

Digne de menció és el fet que un dels discos d’aquesta destacada obra està dedicat i protagonitzat per la nòvia de Pau Serrasolsas, Laia Manzanares, que amb la seva interpretació i participació en aquest projecte ha contribuït a enriqueir encara més aquesta proposta artística. Amb aquesta combinació única de talents i passions, Laia i Pau continuen mantenint una presència artística significativa en els seus respectius camps.

Fills de Laia Manzanares 

Actualment, Laia Manzanares manté la seva decisió de no tenir fills. La versàtil actriu catalana ha estat consistent en el seu desig de preservar la privacitat de la seva vida personal, creant una barrera discreta al voltant de la informació relacionada amb la seva família, fora de l’abast del públic. Aquesta elecció de mantenir aquest aspecte de la seva vida allunyat de l’ull públic respon a la seva voluntat de protegir la seva intimitat i de mantenir un espai personal allunyat de l’escrutini mediàtic.

La decisió de tenir fills és una qüestió profundament personal, i molts personatges públics, com Laia, prefereixen mantenir aquesta informació en la privacitat del seu cercle més proper. En molts casos, els famosos busquen preservar la normalitat de la seva vida familiar enmig de la pressió constant de l’atenció mediàtica.

És rellevant destacar que, tot i que en l’actualitat Laia Manzanares ha decidit no tenir fills, la seva joventut suggereix que encara té molts anys per endavant per explorar i decidir sobre aquest aspecte de la seva vida. La maternitat és una decisió que sovint evoluciona amb el temps, i és possible que en el futur aquesta perspectiva pugui canviar. Mentre tant, Laia continua centrada en la seva carrera i en la seva vida professional, construint un llegat artístic que captiva l’atenció del públic.

Professió 

Nascuda a Barcelona, Laia Manzanares va cursar el batxillerat a l’Institut XXV Olimpíada, situat prop del Caixaforum, per després formar-se al Col·legi de Teatre de Barcelona. En el món del teatre, va fer els seus primers passos com a actriu participant en obres com “Malnascuts”, “Odisseus” i, especialment coneguda, “Temps salvatge”.

Va guanyar notorietat especialment després de la seva participació a la sèrie de televisió “Merlí”, on va interpretar el paper d’Oksana Casanoves. També ha participat episòdicament en altres sèries com “Cites”, “Matar al padre” i “El día de mañana”, així com en el telefilm “Vilafranca”, dirigit per Lluís Maria Güell.

Dins del món del cinema, va començar amb curtmetratges, destacant especialment “Waste” el 2016, mentre que el 2017 va actuar a “Sol creixent”, una interpretació que la va fer candidata a la nominació als Premis Gaudí del 2018. Aquest mateix any, va formar part del repartiment de “Proyecto tiempo”, una pel·lícula dirigida per Isabel Coixet i promoguda per Gas Natural Fenosa en el marc de la campanya d’estalvi i eficiència energètica Cinergía, presentada al Festival de Màlaga d’aquest mateix any.

Laia ha fet un gran pas en la indústria de l’entreteniment. Va començar la seva carrera com a actriu el 2015 debutant com a Oksana a Merlí. Més tard, després de dos anys, va treballar a Projecte i la seva feina més recent és Sostre. Manzanares també ha aparegut en diverses pel·lícules. A més de ser una actriu talentosa, és coneguda per la seva habilitat per cantar i ballar, destacant especialment en alguns moviments de hip-hop.

Laia era una noia popular en el videoclip de Tame Impala: The Less I Know The Better, on va interpretar el paper d’una animadora que sortia amb un jugador de bàsquet. No obstant això, aviat iniciaria una relació amb la mascota del goril·la de l’equip de bàsquet. El seu grup va pujar el videoclip al seu canal de Vevo i es va fer viral.

Com s’ha esmentat anteriorment, Manzanares va fer la seva primera aparició a la sèrie Merlí, una sèrie de televisió catalana sobre un professor de filosofia que estimula els estudiants a pensar lliurement. Merlí es va estrenar per primera vegada el 14 de setembre de 2015 i va estar vigent fins al 15 de gener de 2018.

La Laia va interpretar el paper d’Oksana Casanoves, una estudiant novata a la segona temporada de la sèrie de televisió. Oksana, originària d’Ucraïna, era admirada per les noies de la seva escola mentre els nois es enamoraven de la seva bellesa. Segons la trama, el seu interès romàntic estava dirigit cap a un personatge anomenat Gerard. Desafortunadament, ell mostrava interès per una altra noia, Mònica. Malgrat això, Oksana estava decidida a destacar i superar l’altra noia, comprometent-se amb la tasca. En els darrers episodis, Oksana es va involucrar més en la recerca de la seva mare biològica i les seves arrels ucraneses. En conjunt, Manzanares va retratar magistralment el personatge, i esperem que això li obri les portes a més programes i papers cinematogràfics en el futur.

La seva última pel·lícula estrenada recentment es diu “Alegría”, on interpreta el paper de Cecilia Suárez. Aquest film de Violeta Salama va ser molt complicat de rodar per a ella, ja que es va fer a la petita ciutat mel·lilenca, amb molts metres quadrats envoltats per tanques i tenint en compte que havien de seguir un protocol de la covid. D’altra banda, Laia Manzanares té un projecte que veurà la llum aviat, una minisèrie per a Netflix anomenada “La nit més llarga”, tot i que inicialment es deia “Baruca” i ella prefereix aquest segon nom. Pel que fa a la pel·lícula “La desconeguda” de Pablo Maqueda, aborda temes més delicats com l’assetjament sexual a menors, de manera que Laia va abordar aquest rodatge amb més respecte i humor.

Malgrat que aquest any 2022 li ha portat molts estrenes, Laia prefereix no crear-se moltes expectatives, ja que mai sabem què pot passar. El seu objectiu principal en la seva feina és arribar a la gent, tot i que només sigui a una persona, però que arribi.

Xarxes socials 

Amb una presència destacada a les xarxes socials, Laia Manzanares ha aconseguit reunir una impressionant base de seguidors, amb més de 222.000 admiradors al seu compte d’Instagram i més de 9.000 seguidors a Twitter fins a la data. A través d’aquestes plataformes, l’actriu catalana estableix un canal directe de comunicació amb el seu públic, compartint amb ells temes d’interès, detalls sobre els seus projectes i una mirada entre bambolines de la seva vida professional.

Laia utilitza activament les xarxes socials com a eina per connectar-se amb els seus seguidors, proporcionant una finestra digital als aspectes més rellevants de la seva carrera artística i dels projectes en els quals està immersa. A través d’imatges, vídeos i publicacions, ofereix una visió fascinant del seu món creatiu i de les seves experiències professionals.

És notable que, tot i la seva presència activa en línia, Laia Manzanares manté una notable reserva en allò que respecta a la seva vida personal. A diferència d’altres personatges públics que podrien optar per revelar aspectes més íntims de les seves vides, l’actriu prefereix centrar-se en la seva feina i compartir contingut relatiu a la seva professió i passions. Aquesta actitud discreta contribueix a preservar la seva privacitat i a mantenir una frontera clara entre la seva vida professional i personal en l’entorn digital. Amb aquest enfocament, Laia Manzanares demostra la seva habilitat per gestionar amb èxit la seva imatge pública mentre continua captivant i mantenint la seva base de seguidors engrescada.

Treballs destacats

Al 2022 va guanyar als Premis Fugaz la categoria a Millor actriu en un curtmetratge al seu paper dins de “La Tierra llamando a Ana”