fbpx

Immoneu Cerdanya

El Grup IMMONEU és una empresa format per un equip professional especialitzat en la compravenda i lloguer d’habitatges, administració de finques, assegurances i assessoria jurídica. És una consolidada firma immobiliària a la Cerdanya i Llívia amb més de 13 anys d’experiència i essent el nostre radi d’activitat Barcelona i la Cerdanya, tant catalana com francesa.

Serveis

COMPRA VENTA I LLOGUER DE FINQUES

Per al Grup Immobiliari Immoneu Cerdanya llogar o vendre el seu immoble és una tasca molt important, per això disposemd’un conjunt de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el mercat immobiliari, tant a la Cerdanya Catalana coma la Cerdanya Francesa

ADMINISTRACIÓ DE PATRIMONIS

Immoneu Cerdanya ofereix un servei de gestió i administració de patrimonis immobiliaris que té per objectiu optimitzar la gestiódels seus actius immobiliaris i maximitzar la rendibilitat dels mateixos. Ens encarreguem de l’elecció de llogaters i de la gestió deldia a dia del seu immoble.

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Disposem d’un equip jove i especialitzat que es distingeix per la seva professionalitat i dedicació al client, oferint atenciópersonalitzada, estant en contacte permanent amb el client i adaptant-se a les seves necessitats. El nostre departamentd’administració de comunitats de propietaris arrossega una gran experiència derivada de les més de 170 comunitats de propietarisque actualment administrem.

OBRES I MANTENIMENTS

El grup Immoneu Cerdanya posa al seu abast un seguit de professionals que col·laboren amb la companyia i, que s’encarregarande totes aquelles tasques de conservació i reparació que li permetin garantir el bon funcionament i habitabilitat de la seva propietat

ASSEGURANCES

L’objectiu principal del Grup Immobiliari Immoneu Cerdanya és garantir la tranquil·litat dels nostres clients i, satisfer totes les seves necessitats. Per aquest motiu oferim un ampli ventall d’assegurances, tant per a comunitats de propietaris com per la llar, vehicles, maquinària,vida, previsió, viatge, mèdiques, responsabilitat civil, etc.

Contacte

Adreça: Carrer Alfons I, 40, 17520 Puigcerdà, Girona

Telèfon: 972 88 43 63

Província: Girona

Per a més informació, consulteu la pàgina web.