fbpx

Universitat La Salle

La Salle és una institució amb més de tres-cents anys d’història i amb una àmplia presència internacional. Ha estat pionera a oferir estudis que s’adapten a cada moment a les necessitats del mercat i la societat. Estan compromesos amb una formació de qualitat i amb valors per als joves del futur, perquè les persones estan per sobre de tot. Són un centre universitari integrat per un equip de professionals que treballa per a aconseguir la màxima satisfacció dels estudiants i institucions amb les quals col·laboren.

Departaments

Els diferents Departaments Acadèmics tenen la funció de promoure i gestionar el coneixement del personal docent i investigador amb l’objectiu de desenvolupar una activitat formativa basada en les persones i els valors. També són els impulsors de l’activitat investigadora del Campus, així com dels seus projectes i publicacions.

Metodologia de treball de la Universitat La Salle

Presencial:
Mètode basat en l’avaluació contínua, pràctiques en els laboratoris, seminaris, treball en equip, anàlisi de casos, debats en classe i exàmens. Els estudiants assumeixen la direcció de projectes i apliquen els conceptes teòrics en casos pràctics. Així mateix, participen conjuntament en projectes amb altres alumnes del campus d’enginyeria, administració d’empreses i arquitectura.

Semipresencial:
Els estudis semipresencials combinen les sessions presencials amb l’ensenyament elearning. Aquest sistema permet compatibilitzar l’activitat acadèmica amb la professional.

En línia:
En La Salle creiem que l’ensenyament virtual i multimèdia dóna resposta a la creixent demanda de molts professionals en actiu que busquen participar i desembolicar-se en projectes reals. Per això, els programes que desenvolupem en l’entorn Open Campus ofereixen una formació virtual que basa el procés d’aprenentatge en la necessitat de fer diferents tasques. Es tracta d’un model pedagògic basat en el sistema Learning by doing, i al qual des de La Salle hem anomenat Scenario Centered Curriulum.

Amb la plataforma en línia Open Campus ofereixen aquesta formació innovadora en l’àmbit dels negocis i de les TIC. Els nostres programes del Open Campus simulen la posada en pràctica d’un treball en el qual s’interpreten diferents rols i es col·labora en un entorn global amb altres alumnes a distància. Des de l’inici del programa, l’estudiant se situa en un escenari al costat dels seus companys. Per a cada rol assignat es desenvolupen, en equip i guiats per experts professionals en actiu, una sèrie de projectes. Per al desenvolupament d’aquests projectes, que es realitzen amb el suport d’un tutor, es disposa de documents de suport, vídeos, bibliografia o enllaços, que es poden consultar amb base en els objectius d’aprenentatge, a les competències que es desitgin desenvolupar i als coneixements previs.

Enregistrament de Classes
El sistema en línia d’algun dels programes de La Salle es basa en l’enregistrament en vídeo de la classe presencial, i aquesta és accessible a través d’Internet. Així, es pot gaudir dels avantatges d’una classe presencial sense haver de desplaçar-se ni ajustar-se a un horari. Durant el curs, l’alumne rep atenció personalitzada d’un tutor en línia i d’un coordinador acadèmic.

Contacte

Adreça: Carrer de Sant Joan de la Salle, 42, 08022 Barcelona

Telèfon: 932 90 24 00

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web