fbpx

Santa Clara School

El centre educatiu internacional Santa Clara School va començar la seva vocació docent el 1968. Els fundadors van tenir la visió de considerar l’idioma anglès com una eina essencial en l’educació dels estudiants. A partir d’aquest moment, s’han creat els propis programes educatius, on la creativitat és essencial en el procés d’aprenentatge.

Avui en dia, al centre educatiu, la tercera generació es dedica a un projecte educatiu que té el mateix esperit innovador que el dels primers dies. L’èmfasi dels fundadors a desafiar l’status quo, el compromís amb les classes petites, els mestres inspiradors i la instrucció altament individualitzada son els valors que s’aprecien avui.

Aquests aprenentatges porten als estudiants a un creixement social, emocional i acadèmic, amb el suport de pares i mestres per a aconseguir l’èxit futur. Per tal d’assolir aquest creixement, es requereix d’un gran talent i compromís de part dels mestres i els pares. L’experiència mostra que l’alumnat pot fer realitat tots els somnis.

Des de l’inici, a Santa Clara School s’han graduat generacions d’exalumnes amb el poder de forjar el seu propi camí. Els estudiants aprenen a respectar i considerar els punts de vista dels altres. Aquest desig de diferents pensaments i opinions ha augmentat constantment la diversitat del campus al llarg de les dècades, donant als estudiants la capacitat d’establir relacions significatives a través de divisions estereotipades, socioeconòmiques i globals.

Contacte

Adreça: Carrer de Pomaret, 19, 08017 Barcelona

Telèfon: 932 12 35 93

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web