fbpx

Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi

Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi és un centre capdavanter, innovador i en continu creixement, amb un clima institucional de confiança, responsabilitat i llibertat, amb capacitat d’anàlisi crítica i actuació reflexiva. Ofereixen una educació que fa front als reptes que planteja el segle XXI.

El projecte educatiu dels Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi

Des de la innovació pedagògica i amb l’objectiu de formar persones integrals, competents, conscients, compassives i compromeses per a una societat diferent emmarcada en ple segle XXI, proposen un projecte educatiu centrat en la formació integral de les persones i basat en 4 eixos fonamentals:

Aprendre a ser

Aprendre a conèixer-se i acceptar-se a si mateix, a desenvolupar les pròpies facultats i capacitats, a tenir recursos propis, a assumir responsabilitats personals i socials amb actitud positiva. Volen educar en cadascuna de les múltiples dimensions de la condició humana: la intel·lectual, la volitiva, l’afectiva, l’ètica, l’estètica, la religiosa, la creativa, la física…  amb una visió integradora.

Aprendre a saber

Facilitar l’aprenentatge dels nostres alumnes i desenvolupar el seu potencial, motivar i potenciar la seva curiositat i el gust per descobrir i saber, transmetre cultura, capacitat per a l’estudi, ajudar a treballar i assimilar, fer pensar. Ajudar a comprendre, a enriquir-se, a conèixer a fons les coses, i a obrir camps nous. Volen fer passar als alumnes del pensament aliè al pensament propi, d’un estat receptiu a una passió creativa, personalitzant el procés d’aprenentatge.

Aprendre a conviure amb els Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi

Aprendre a conviure és aprendre a estimar, a acceptar, a renunciar, a no ser el centre de tot, a mirar amb els altres la vida. La persona és única i irrepetible, però necessita d’altres persones. Un mateix aprèn a ser gràcies a l’estima, l’acceptació i el reconeixement dels altres. La convivència comporta tolerància i respecte. A Jesuïtes Sant Ignasi volem treballar escales de valor vàlides i ser-hi conseqüents

Aprendre a viure la fe

L’escola, respectuosa amb la llibertat de tots, promou la reflexió sobre la fe i la seva vivència proposant l’Evangeli, oferint acompanyament, integrant la fe i la vida, donant imatge viva de l’Església i dialogant des de la fe amb el món i la cultura.

Contacte

Adreça: Carrer de Carrasco i Formiguera, 32, 08017 Barcelona

Telèfon: 936 02 30 00

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web