fbpx

Highlands School

Història del Highlands School

Highlands School Barcelona neix amb la idea d’oferir una escola innovadora, avantguardista, diferenciadora, amb alt nivell d’anglès i catòlica en un entorn tan cosmopolita com la ciutat de Barcelona. Aquesta idea es va fer realitat l’any 2000. Highlands School Barcelona ha aconseguit fer-se un nom dins de la societat catalana oferint un servei de qualitat, amb una mirada cap al futur però sense oblidar els seus orígens.

Actualment, Highlands School Barcelona està passant per una etapa de remodelació, movent-se cap a una projecció internacional, ajudat per un entorn privilegiat al costat de Barcelona i un projecte únic a la ciutat.

Missió, visió i valors del Highlands School

Missió

Són un col·legi privat, bilingüe i catòlic amb la inquietud de formar persones del futur sobre la base d’una excel·lència acadèmica i una formació integral mitjançant l’acompanyament personal.

Visió

El seu lema “Semper altius” expressa la nostra aspiració per aconseguir, cada dia, el màxim desenvolupament integral possible, comprenent l’excel·lència intel·lectual, física, moral i humana.

Valors del Highlands School

En Highlands School Barcelona assumeixen els valors com a compromisos cap a les famílies:

Compromís de col·laboració

Assumeixen el repte de col·laborar amb les famílies en l’educació dels seus fills, ja que entenen que aquesta és l’única manera d’aconseguir l’excel·lència que persegueixen.

Compromís acadèmic

El seu projecte educatiu, que abasta quatre àrees, tracta d’afavorir la maduresa personal i l’adquisició de virtuts humanes complementant-ho amb la cerca de l’excel·lència acadèmica per a aconseguir que l’alumnat aconsegueixi el millor d’ell mateix.

Compromís humà al Highlands School

El seu col·legi promou els valors cristians dins d’un clima de total respecte de llibertat entre pares i alumnat. Aquest compromís ofereix l’oportunitat als alumnes d’adquirir uns valors humans que els acompanyaran tota la seva vida.

Compromís professional

Highlands School té un equip docent professional i internacional, centrat única i exclusivament en aconseguir l’excel·lència dels seus alumnes, millorant dia a dia les tècniques d’aprenentatge. Son grans professionals amb àmplia experiència en els camps pedagògic, humà i social. A més, asseguren que cada alumne aconsegueixi un alt nivell acadèmic.

Compromís social

Amb el seu programa Highlands in Action, es comprometen a ajudar i es solidaritzen amb aquells col·lectius que ho necessitin, a través d’accions socials que impliquen tant a l’alumnat com a les famílies. Aquestes accions resulten clau per al desenvolupament personal i l’educació en valors.

Contacte

Adreça: Carrer de Manuel Florentín, 26, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

Telèfon: 934 18 09 00

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web