fbpx

Escola Suïssa de Barcelona

L’Escola Suïssa de Barcelona garanteix a nens, nenes i joves de 3 a 18 anys una formació exigent i d’alt nivell alhora que fomenta les competències socials i personals de cadascun d’ells. La ESB és una escola multicultural, el model educatiu de la qual es fonamenta en l’excel·lència i en els principis de la pedagogia suïssa, i on conviuen de manera harmònica i respectuosa les cultures suïssa, espanyola i catalana. Els alumnes aprenen un total de cinc llengües: alemany, la llengua vehicular principal, espanyol, català, anglès i francès.

Un entorn familiar i un tracte afable caracteritzen l’escola i conformen la base per a dur a terme un aprenentatge reeixit, en un marc de bona convivència. Els alumnes i alumnes obtenen una doble titulació suïssa-espanyola, que es correspon amb la Matura i la Selectivitat. D’aquesta manera finalitzen la seva escolaritat perfectament preparats per a fer front a les exigències d’un món globalitzat i un mercat laboral internacional.

escola suïssa barcelona

Oferta Educativa de l’Escola Suïssa

L’escola suïssa de Barcelona garanteix als alumnes una formació integral basada en aspectes acadèmics, personals, socials i culturals. Una oferta educativa única amb unes garanties de qualitat d’èxit que només és possible gràcies a un equip internacional, altament motivat i que disposa d’una excel·lent formació.

  • Excel·lència acadèmica
  • 5 idiomes
  • Doble titulació
  • Visió internacional
  • Foment de les competències socials i personals

Contacte

Adreça: Carrer d’Alfons XII, 95, 105, 08006 Barcelona

Telèfon: 932 09 65 44

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web