fbpx

Benestar, centre d’estètica

Benestar és molt més que un centre d’estètica de l’Eixample, a Barcelona. També és salut i bellesa. El centre d’estètica Benestar compta amb més de 20 anys d’experiència dins del sector professional. Des de fer-te massatges, la fotodepilació, manicura o pedicura, tractaments facials i corporals fins a la medicina estètica més avançada i innovadora.

El centre d’estètica de l’Eixample s’ha consolidat dins del districte com un dels més complets pel que fa als serveis que ofereixen i en tecnologia avançada. A més, de disposar d’uns preus molt competitius i un equip de professionals immillorable.

El seu objectiu és donar un servei global de la cura del rostre i el cos de manera continuada i de la mà dels avanços de les noves tecnologies. De les darreres novetats, destaca el lifting facial sense cirurgia, uns fils tensors PDO de diferents materials i biocompatibles que no generen ni alèrgies ni rebuig. També, acaben d’incorporar un nou mètode no invasiu de reducció de grassa en zones corporals localitzades, Cryolipòlisis, com l’abdomen.

A més, compta amb un nombre de professionals altament qualificats que permet aconseguir aquesta confiança amb els clients a uns preus realment molt competitius. El seu compromís, experiència i confiança que s’ha forjat durant els anys, ha portat a què l’empresa compti amb la seva pròpia línia cosmètica, benestarcomestics, amb la qual fixa el seus tractaments facials i corporals mitjançant els seus propis productes. D’aquesta manera, completen una roda personal de confiança amb l’empresa. 

El centre d’estètica compta amb tres immediacions més repartides entre el carrer Balmes, Sarrià i Calvet amb unes instal·lacions completes i amb màquines d’alta tecnologia. Innovacions que han anat consolidant al llarg dels anys i els ha permès anar-se adaptant als nous temps des de 1996.

El centre de Balmes es troba al carrer València, 238, amb Balmes i obre de 9:30 a 20:30 de dilluns a divendres. Els dissabtes tenen un horari intensiu de 10h a 14h. Per gustos, colors. Pots escollir el centre en funció de la teva proximitat o de les teves necessitats pel que fa als horaris. S’adapten a tu.ç

Centre d'estètica de l'Eixample Benestar

Contacte

Adreça: Carrer de València, 238, 08007 Barcelona

Teléfono: 934 88 14 60

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.