fbpx

Laia Manzanares

Laia Manzanares Tomàs és una actriu espanyola de teatre, cinema i televisió, principalment coneguda pel seu paper de Oksana en Merlí, i pel videoclip The Less I Know The Better del projecte musical australià Tame Impala, destacant-se l’actriu com a personatge central. Nascuda a Barcelona, va estudiar el batxillerat en l’Institut XXV Olimpíada, situat prop del Museu CaixaFòrum per a, posteriorment, formar-se en el Col·legi de Teatre de Barcelona.​ En el món del teatre, va fer els seus primers passos com a actriu actuant en obres com Malnascuts, Odisseus i en l’especialment coneguda Temps salvatge.

Es va donar a conèixer especialment després de la seva participació en la sèrie de televisió Merlí, on va donar vida a Oksana Casanoves. Així mateix, ha participat episòdicament en Cites, Matar al pare i El dia de demà, així com en el telefilm Vilafranca, dirigit per Lluís Maria Güell.

En el món del cinema, es va iniciar en curtmetratges, especialment Waste, en 2016, mentre en 2017 va actuar en Sol creixent, actuació per la qual va ser candidata a la nominació en els Premis Gaudí de 2018. Aquest mateix any va formar part del repartiment de Projecte temps, film dirigit per Isabel Coixet i promogut per Gas Natural Fenosa en el marc de la campanya d’estalvi i eficiència energètica Cinergía, presentat en el Festival de Màlaga d’aquest mateix any.

No Content Available