fbpx

Jordi Sànchez

Jordi Sánchez Zaragoza és un dramaturg, actor i guionista espanyol, popular per interpretar papers televisius com Antonio Recio a La Que Se Avecina i Josep Lopes a Plats bruts. És l’autor de les obres teatrals: Krámpack, Sóc lletja, Excuses, Avui no sopem, Assassins tots, Meitat i Meitat, L’eunuc. Diplomat en infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona, va abandonar la seva primera professió per a dedicar-se a la interpretació.

Com a actor, ha treballat amb Juana Macías, Álvaro Fernández Armero, Pau Durà, Dani de l’Ordre, María Ripoll, Joaquín Mazón, Laura Mañá, David Marqués, Cesc Gay, Toni Salgot, Joaquín Oristrell, Pep Antón Gómez, Laura Caballero, Joel Joan, Alberto Caballero, Sergi Belbel, Antonio Chavarrías, Miguel Albaladejo, Josep María Mestres, Ventura Pons i Francesc Bellmunt, entre altres directors.

Al 2002, Plats bruts va guanyar el Premi Ondas a la Millor sèrie de televisió. En 2003 va rebre el Premi Max de les Arts Escèniques com a Millor autor per Kràmpack i també el Premi de la Crítica de Barcelona. Des del 2007, interpreta a Antonio Recio a la sèrie de televisió La Que Se Avecina, treball que alterna amb la producció i l’escriptura.

Jordi Sánchez

No Content Available