Propostes per anar al cine amb família durant la Setmana Santa

anar al cine

Aquest divendres acaba el segon trimestre escolar i comencen les vacances de Setmana Santa pels més petits de casa. Durant aquestes dies, tot i les restriccions per mantenir les mesures de seguretat front la pandèmia, podem preparar una setmana ben divertida. Avui ens centrarem en una de les activitats que sempre tenen molt èxit, us proposem anar al cine amb família.

Tenint en compte la cartera de pel·lícules dels cinemes más coneguts, també hem fet una cerca pels racons de Barcelona on també s’emet films amb gran valor afegit.

Contingut

Les nostres pel·lícules infantils preferides per anar al cine

Trolls 2

És un musical infantil ple de color, il·lusió, aprenentatges sobre la família i l’amistat, a més de molts moments divertits que treuen rialles a grans i petits.

La pel·lícula narra la història d’uns sers petitons anomenats Trolls. Existeix fins a 6 tribus diferents entre ells però que comparteixen una característica comuna, la música. Cada tribu canta i balla un tipus de música diferent. Mentre que a uns els hi agrada el funk o el country, els altres prefereixen el tecno, la música clàssica, el pop o el rock. Quina tribu creus que guanyarà?

El genet del drac

És la pel·lícula d’aventures que podem trobar en cartellera als cines de Barcelona. Una història inspirada en un best-seller escrit per Cornelia Funke.

Ens explica com el drac protagonista, Firedrake, cansat d’estar amagat al bosc, comença un seguit de peripècies juntament amb el seva amiga Piel de Azufre. Tots dos busquen La Orilla del Cielo conegut com un santuari pels dracs, però de camí a aquest destí, han de superar molts obstacles.

Al CaixaForum també hi ha la proposta “Petits Cinèfils”

El 27 de març a les 11.30 es retransmetrà la pel·lícula “El meu veí Totoro”. Una història de fantasia en que dues germanes es traslladen a viure al camp juntament amb el seu pare mentre la seva mare està malalta en un hospital. Un cop arriben al camp coneixen en Totoro i comença una gran aventura de fantasia on el bosc n’és protagonista.

I el 3 d’abril també a les 11.30 serà el torn de “El Castillo en el cielo”. Imaginació, il·lusió, fantasia i aventures. En Pazu descobreix una ciutat secreta i s’hi endinsa passi el que passi.

Exit mobile version