fbpx

Escriu aquí

Salut

Varius, què són i com tractar-les correctament

Compartir
cames varius

cames varius

Una de cada deu persones pateix de varius

Les varius són la dilatació i deformació de les venes, generalment de les cames. Això es produeix quan les parets dels vasos sanguinis són dèbils, no tanquen bé i la sang flueix en sentit contrari, estancant-se a les venes. Llavors, aquestes es s’eixamplen i es dilaten.

Una de cada deu persones pateix aquesta patologia, que no és només un problema estètic sinó també de salut. A llarg termini, pot suposar complicacions.

Símptomes i factors de risc

Els principals símptomes d’aquells qui pateixen les varius són venes inflades i visibles sota la pell, pesadesa de cames, rampes, picors i, fins i tot, dolor fort.

L’herència genètica, el sobrepès per obesitat o embaràs, els canvis hormonals, els hàbits sendetaris i certes postures estàtiques i continuades són els factors de risc més recurrents.

Malauradament, l’aparició de varius no es pot prevenir però sí que pot enderrerir la seva formació i suavitzar els seus efectes. Per aconseguir-ho, cal seguir algunes recomanacions com seguir un estil de vida actiu, mantenir un pes adequat i una alimentació saludable, evitar postures estàtiques durant llargs períodes de temps, evitar creuar i doblegar les cames i utilitzar roba cenyida i sabates de taló baix.

El diagnòstic d’aquesta patologia venosa l’ha de realitzar un metge especialista en angiologia i cirurgia vascular a partir de la valoració clínica completa de la persona.

Clínica Mandri, la millor ajuda

A Clínica Mandri disposen de les tècniques de tractament de varius més actuals, incloent la cirurgia ambulatòria i la tècnica de foto esclerosi mixta que pot realitzar-se en qualsevol època de l’any. Aquests són els diferents tractaments que ofereixen a Clínica Mandri:

  • Tècnica de foto esclerosi mixta
  • Tecnologia làser
  • Tractaments circulatoris
  • Presoteràpia i drenatge linfàtic manual

 

Per a més informació o contacte podeu consultar aquí.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.