fbpx

Escriu aquí

Bellesa i moda

Un nou paradigma en la cirurgia i medicina estètica

Compartir

Be. Aeternal obre un  nou centre de cirurgia plàstica i medicina estètica a la zona alta de Barcelona, de la mà d’un equip mèdic de contrastada solvència i professionalitat amb molts anys d’experiència, dirigit pels doctors Artur Carbonell Boria, cirurgià plàstic i estètica, i el doctor Juan Luis Muñoz del Olmo, cirurgià plàstic, estètic i especialista en medicina estètica facial.

El nou Centre de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica de Barcelona ofereix els tractaments més avançats de cirurgia estètica i la tecnologia més trencadora dins de la medicina estètica mínimament invasiva i amb resultats molt perfeccionats.

Neix amb la voluntat de oferir un servei de personalització amb cada pacient, per treballar amb un protocol a mida, unint tecnologia, avantguarda, experiència i benestar.

 

La importància d’un bon diagnòstic

Els doctors Carbonell i Muñoz prioritzen el bon diagnòstic en cada cas, per establir el tipus de tractament adequat i que encaixi més en les expectatives de cada pacient. D’un bon diagnòstic s’estructura una bona indicació mèdic estètica, per a que cada  pacient, de manera molt personalitzada, es vegi i se senti bé i si és possible molt millor.

La filosofia dels doctors Artur Carbonell i Juan Muñoz es solucionar les inquietuds que presenten cada pacient, sense la intenció de “vendre” tractaments com si es tractés de màrqueting, ja que el Centre de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica Be.Aeternal prioritza per sobre de tot ésser molt respectuós en tot.

La majoria de persones que van amb un problema o complex mèdic estètic, busquen recuperar novament els seus  volums facials, recuperar la flacciditat d’un rostre o remodelar el seu cos  i com si recuperessin l´aspecte que els recorda els seus  40 anys, però que ningú reconegui que s’han sotmès a intervencions i que es vegi natural.

 

El Segon Lifting

El que els doctors treballen com el Segon Lifting, s’ha imposat ja com una nova tendència que exigeix ​​molta professionalitat i ser molt honestos professionalment amb cada pacient. “Si parlem de Segon Lifting ens agrada recordar al filòsof Heràclit que deia que ningú es banya dues vegades en el mateix riu. L´envelliment es dinàmic, tot i així, no és d’estrany que als Estats Units les estadístiques ens diguin que les persones es realitzen de 3 a 4 líftings a llarg de la seva  vida. Nosaltres som pioners i especialistes en les tècniques de Segon Lifting. ”

 

“Creiem en un rejoveniment natural, integral, efectiu i durador tant de la cara com de el coll.”

“Ens mantenim en l’avantguarda internacional en tècniques i recursos per oferir un pla quirúrgic amb els més alts estàndards de seguretat i cures.”

“Ens agrada recuperar la caiguda dels teixits facials amb la restauració volumètrica facial, mantenint l’equilibri amb la tensió adequada de cada pell.

 

CLÍNICA BE. AETERNAL C/ CÍSTER, 2 – 08022 BARCELONA

Teléfono 935.952.975

www.beaeternal.com

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.