fbpx

Escriu aquí

Sarrià

Un cop salvat el parc de l’Oreneta, ara toca salvar la zona verda de Can Caralleu

Compartir

Pares i mares dels alumnes de l’Escola Tàber i l’EBM Can Caralleu s’han rebel·lat contra la proposta de transformar una zona verda en espai edificable. La zona afectada queda just al davant dels centres, i està qualificada com a zona verda, tot i que ja fa temps que funciona com a aparcament provisional. Ara, l’Ajuntament vol traslladar-hi l’edificabilitat que ha perdut en altres indrets, sense tenir en compte com afectarà a les escoles. De moment, pares i mares,  ja s’han organitzat en la plataforma “Salvem la Zona Verda Escolar de Can Caralleu” i estan disposats a arribar fins als jutjats, si fa falta.

En el número passat anunciàvem el triomf final de la plataforma Salvem l’Oreneta, creada per evitar que Núñez i Navarro construís pisos de luxe en uns terrenys que històricament formaven part del Parc de l’Oreneta. La mobilització veïnal va aturar el projecte i l’Ajuntament va arribar a un acord amb Núñez i Navarro. Ara fins i tot s’ha canviat el Pla General Metropolità per protegir definitivament l’espai.

Però el blindatge del Parc de l’Oreneta ha comportat conseqüències. Per no perdre espai edificable l’Ajuntament ha canviat la qualificació de la zona verda de Cna Caralleu. Els pares i mares no estan disposats a ser danys col·laterals d’una batalla que ni els va ni els ve. Reclamen que es mantingui l’espai verda i que es traslladi l’edificabilitat a altres zones on s’afecti ningú, especialment als nens.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.