fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Últims preparatius per la Festa Major de la Mercè 2019

Compartir

Ara que s’acaben les vacances d’estiu, s’ultimen els últims preparatius per la Festa Major de la Mercè 2019. Del 20 al 24 de setembre la capital catalana es tornarà a omplir de música i activitats amb tres eixos centrals: La Mercè Música, el BAM i el BAM Cultura Viva. Tots ells oferiran una variada proposta musical per a tots els gustos i edats. A continuació, us presentem els punts a tenir en compte per no perdre pistonada de la festa més important de Barcelona.

Hi haurà un centenar de grups procedents de 16 països diferents.

Pels escenaris de Mercè Música, BAM i BAM Cultura Viva hi desfilaran un centenar de grups procedents de 16 països diferents. Com en les darreres edicions, hi haurà una important presència femenina. Del total de grups programats amb líder, un 68% estaran encapçalats per dones. Els grups sense líder tindran un 49% de dones i un 4% estaran íntegrament formats per dones.

Tot i que en l’edició 2019 la Rambla del Raval no oferirà cap concert a causa de les obres. Sí que continuaran sent protagonistes emplaçaments com la Plaça dels Àngels, la Plaça Joan Coromines, l’Avinguda Catedral, el Moll de la Fusta. També la Platja Bogatell, el Parc Central Nou Barris, l’Avinguda Maria Cristina, la Plaça Reial, l’Antiga Fàrica Estrella Damm o la Plaça del Rei. Diversos seran els gèneres musicals dels quals podran guadir els assistents. D’entre l’oferta destaquen, per exemple, els grups catalans Oques Grasses i La Pegatina, que tocaran divendres i dissabte respectivament a la Platja Botagell.

D’altra banda, entre els últims preparatius per la Festa de la Mercè 2019, els amants de la música clàssica tindran un empleçament obligat. El Parc Central de Nou Barris, on s’han programats concerts com el de l’Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu el dissabte. El flamenc, també estarà present als escenaris. El dissabte, per exemple, Chicuelo i Aurora presentaran les seves propostes a l’Avinguda Catedral. l diumenge, dia en que la programació finalitza més aviat, destaquen els concerts de Miki Nuñez i Gertrudis a l’Avinguda Maria Cristina. A més, tindran especial importància les havaneres a la Plaça Reial amb els grups Havàname o Els Pescadors de l’Escala.

El dilluns també vindrà carregat d’ofertes musicals. La jove cantautora Paula Valls oferirà el seu concert a l’Avinguda Catedral, gairebé al mateix temps que ho farà el grup de raperes Tribade al Moll de la Fusta. Dstaquen també els populars Catarres, Doctor Prats i Buhos, que actuaran a l’Avinguda Maria Cristina.

Per tancar la festa, el dimarts es podran escoltar els concerts de l’Escola de Música ESMUC a l’Avinguda Catedral o el Concert Coral de la Federació Catalana d’Entitats Corals a la Plaça del Rei.

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.