fbpx

TOT PRINT

Tot Print Barcelona

TOT PRINT és una botiga especialitzada en la venda de cartutxos de tinta d’impressora de qualsevol marca i de qualsevol mena (original, reciclat o genèric). Podràs trobar tota classe de cartutxos i tòners, a més de tots els accessoris per impressores. Els professionals de TOT PRINT et guiaran i aconsellaran, d’acord amb la seva experiència i coneixement, perquè puguis reduir al màxim el cost d’impressió amb la qualitat que necessites.

No pertanyen a cap fabricant o marca. D’aquesta manera els permet escollir el millor producte entre tots els fabricants o majoristes. Per TOT PRINT el millor cartutx és aquell que no dona problemes als clients. Per cada model de cartutx han realitzat una selecció de fabricants, descartant aquells dels que tenien queixes per parts dels clients.

Disposen d’una botiga física, però també online. Podrà consultar tot el seu catàleg a la seva pàgina web i si tens dubtes sempre podràs apropar-te a la botiga per ser atès per un dels seus experts.

Serveis

  • Venda de cartutxos per impressores: Cartutxos originals i genèrics, de totes les marques i models.
  • Copisteria: Fotocopies, escàners i inmpressions de documents a preus increíbles.
  • Impressió de fotos: Impressió de fotografies de totes les mides i formats (panoràmiques, polaroid, etc…). Venda de marcs i àlbums.
  • Paperería i accessoris: Tots els articles que necessites per treballar.

Contacte

Adreça: Avinguda Madrid 218, 08014, Barcelona

Telèfon: 934 093 104

Província: Barcelona

Per més informació pots consultar la seva pàgina web.