fbpx

SER PLENO

Ser Pleno és l’espai on la psicoterapeuta Grace Beuermann atén els seus pacients. Si et sents ansiós, confús i no saps el perquè, si la situació actual fa que no gaudeixis del dia a dia, a Ser Pleno et poden ajudar. El seu objectiu és acompanyar als pacients i ajudar-los en aquests moments difícils pels quals passen, perquè puguin tornar a ser ells mateixos. A Ser Pleno et tractaran segons les seves necessitats, sempre amb tècniques enfocades a pair el malestar i l’angoixa; ajudant així a trobar les eines que et retornaran la calma i la claredat per continuar endavant.

Grace Beuermann

Grace és psicòloga clínica, amb més de 8 anys d’experiència, diplomada per l’Universitat Cayetano Heredia (Perú) i homologat per l’estat espanyol. La seva trajectòria com a psicòloga ha estat sempre enfocada en les ciències humanistes, centrada a la persona. Està especialitzada en mindfulness i formada en Terapia de Flors de Bach. A més a més, compta amb formació en Leibterapia Personal amb base en el Zen, en la línia del Mètode Durckheim de psicoteràpia.

Serveis

Durant tota la seva trajectòria com a professional ha tractat temes de depressió, ansietat, estrès, problemes en parella, entre altres. Les pràctiques per tractar aquestes dolències són:

  • Sessions individuals
  • Terapia psicològica individual
  • Terapia amb Flors de Bach
  • Mindfulness i meditación

Contacte

Adreça: Carrer de Sardenya, 08025 Barcelona

Telèfon: 623 34 38 29

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web