fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Manifestació contra el tancament de les instal·lacions esportives

Compartir
instal·lacions esportives

Les restriccions imposades per la Generalitat ha colpejat de nou el sector esportiu. Una de les mesures és l’obligat tancament de les instal·lacions esportives de Barcelona i els municipis afectats pels rebrots.

Les empreses del sector estan unides en contra del tancament de les instal·lacions esportives

De moment, les instal·lacions esportives hauran de seguir tancades durant 15 dies. Al menys, seguirà essent així fins nova actualització de l’evolució dels brots a la ciutat.

No obstant, les empreses del sector esportiu s’ha unit per manifestar-se en contra d’aquesta mesura. Ho han fet aquesta mateixa setmana a la plaça Sant Jaume de Barcelona, just davant de la porta del Palau de la Generalitat. Aquí mateix s’escoltava ben clar el missatge de tots els manifestants “els centres esportius no són part del problema en al lluita contra la covid-19, sinó part de la solució”.

Ni un sol contagi en els gimnasos però tots tancats

Una de les principals reflexions que es fa en el sector esportiu és entendre perquè es decideix tancar de forma imperativa un servei en el qual no s’ha identificat ni un sol contagi.

Des de la declaració de l’estat d’alarma, les instal·lacions esportives s’han adaptar per garantir total seguretat als usuaris i prevenir al màxim el contagi de la covid-19. Això ha implicat una inversió molt costosa, a la qual s’hi ha de sumar la disminució d’ingressos durant totes les setmanes de confinament.

La mesura s’ha denunciat a Justícia

L’Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Indescat, Gestiona, Adecaf, la Federació Catalana de Natació i l’Associació de Clubs de Natació ha portat la mesura de la Generalitat davant la Justicia. A més, han escrit i difós un manifest acabant definint el tancament com una resolució desproporcionada, arbitraria, injusta i injustificada.

De moment la instal·lacions esportives continuen obligades a tancar, no obstant, no totes estan complint la mesura.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.