Escriu aquí

Tags:

TALL A LA L1 DURANT L’ESTIU

Compartir

Els dilluns ja és molt difícil creuar Barcelona amb metro a causa de les vagues dels treballadors de TMB. Ara es suma un nou inconvenient que afectarà el trànsit durant el mes d’agost. Un tall a la L1 durant l’estiu, per obres, será el petit problema.


Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) executarà aquest estiu la renovació de l’L1 de Metro de la ciutat. El cost de la reforma serà d’uns 20 milions d’euros i es deixarà interromput el servei de Clot a fons.

Tal com s’ha detallat en un comunicat de la TMB, la interrupció parcial del servei implicarà el tancament de nou estacions de l’L1. L’estació del Clot es convertirà en terminal provisional, ja que TMB ha xifrat  unes 90.000 entrades en dia laborable de juliol en aquest tram.

 


A més, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat executarà aquest estiu altres treballs que implicaran suspensions parcials de servei: en l’L2 entri Paral·lel i Sagrada Família, i en l’L5 entre Ca Vidalet i Collblanc. La interrupció en l’L2 serà entre el 27 de juliol fins al 30 d’agost per millores en les condicions mecàniques de la via, i en l’L5 seran del 29 de juliol fins a l’1 de setembre, per obres relacionades amb la futura estació d’Ernest Lluch.


REFORMA EN L’L1 DE BARCELONA:

Les obres més importants, que afectaran deu estacions, serà en l’L1. Es tracta d’uns treballs integrals per a modernitzar més de nou quilòmetres de vies, aparells i instal·lacions. També es posarà al dia el túnel que circula per sota de la Meridiana.


Per la renovació de les instal·lacions es deixarà sense servei el tram en la localitat de Santa Coloma de Gramenet, entre les estacions de Clot i Fons. Quedaran tallades les 10 parades, i s’iniciaran el 29 de juny fins al 30 d’agost, tots dos inclosos.


La resta de la línia 1, entre les parades d’Hospital de Bellvitge i Clot, funcionarà amb normalitat. L’estació del Clot funcionarà com a estació d’inici i final de trajecte.


ALTERNATIVES A LA REFORMA:

L’elevat nombre de viatgers que utilitzen aquesta línia obligarà a dissenyar un pla alternatiu de transport que implicarà utilitzar la línia 9 Nord del metre (La Sagrera-Ca Zam) i el servei de Rodalia, a través de les estacions de Sant Andreu Comtal (R2-R2 Nord), Sant Andreu Arenal (R3 i R4), La Sagrera-Meridiana (R3 i R4) i El Clot-Aragó (R2 i R2 Nord).


El tall també obligarà a posar dos busos per a facilitar la utilització dels serveis ferroviaris citats. Els dos serveis de bus funcionaran entre Clot i Fabra i Puig, i entre Onze de Setembre i Fons, amb una freqüència de pas que oscil·larà entre els tres i cinc minuts.

 

 

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.