fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Surten de l’Àrea metropolitana de Barcelona 378.222 vehicles

Compartir

TRAFICO-SALIDA-barcelona

Des d’ahir dijous a les 15.00 h fins a les 15.00 h d’avui divendres, han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona 378.222 vehicles, el que representa un 9,6% més dels previstos (345.000 vehicles), una xifra inferior també als 391.587 vehicles registrats durant el mateix període l’any passat.

La via que ha concentrat més volum de trànsit aquest matí ha estat l’autopista AP-7 on hi ha hagut retencions tant en el seu tram nord: 10km de Santa Perpètua de Mogoda a La Roca del Vallès i 8km més de Granollers a Llinars del Vallès, com en el seu tram sud: 15km de retencions entre el Vendrell i la Pobla de Montornès a causa d’un accident que ha arribat a tallar la via en sentit sud. També hi ha hagut 6km d’aturades a Gelida.

A l’N-340 hi ha hagut retencions en un tram de 9 km al Vendrell  i 2 km a l’Arboç en sentit Tarragona.

Per accedir a la Costa Brava hi ha hagut aturades a la C-35 a Llagostera; a l’ N-II 2 km Maçanet; a la carretera GI-600 a Blanes (2 km). També l’autopista C-32nord ha registrat 2 km de cua a Santa Susanna a causa d’un accident.

Per anar cap al Pirineu, s’han registrat retencions a la N-145 a les Valls de Valira (2 km); a la C-17 a Ripoll (4 km); a la C-16 hi ha hagut fins a 8 km d’aturades intermitents entre Berga i Cercs en sentit nord. També s’ha registrat retencions a la C-14 a Oliana (2km) i a Organyà (3km)

A més, també hi ha hagut problemes viaris, a la C-37 a la Vall d’en Bas, C-35 a Hostalric o a la C-31 a Cubelles entre d’altres.

El trànsit de dijous a la tarda

Ahir dijous a la tarda no hi va haver massa problemes de trànsit. A l’N-340 es van registrar 2km d’aturades al Vendrell i a Roda de Berà. La C-31 va presentar aturades de 3km a Cubelles en sentit sud i a la C-16 2km de retencions a Berga direcció nord.

Operació retorn

Des del migdia de diumenge 21 d’abril i durant tot el dilluns 22, en aquesta segona fase de la Setmana Santa, es desenvoluparà l’operació retorn. Es preveu que uns 557.000 vehicles retornin a Barcelona i la seva l’àrea d’influència. Amb l’objectiu de reduir les congestions i millorar al màxim la circulació als eixos que registraran més volum de circulació, s’han establert mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit en els eixos viaris i trams vies que consten a continuació:

Sinistralitat Setmana Santa

Pel que fa a la sinistralitat, des d’ahir dijous a les 15.00 h fins a avui a les 15.00 h, quan s’ha desenvolupat la segona fase de l’operació sortida de Setmana Santa, no hi ha hagut cap víctima mortal per sinistre de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Des del començament del dispositiu especial de Setmana Santa, el passat  12 d’abril a les 15.00 h, quatre persones han mort en quatre sinistres mortals a les carreteres i autopistes catalanes.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.