fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Superilles rendibilitzades a la zona de l’Eixample

Compartir

superilles

L’Ajuntament de Barcelona s’ha fixat l’objectiu d’iniciar el desplegament de les Superilles a la major part de la trama Cerdà. Així, s’estendrà aquest model al districte de l’Eixample, Sant Martí i Gràcia (barri del Camp d’en Grassot). A Sant Martí ja està funcionant i en els altres es dissenyarà un projecte global per a cada àmbit, que es treballarà conjuntament amb els veïns, els comerços i les entitats locals.

També durant aquest mandat s’iniciarà el desplegament de Superilles d’àmbit local als districtes. D’una banda a La Maternitat-Sant Ramon, a Les Corts; i a Sants-Hostafrancs, llocs que ja estaven previstos en l’anterior programa de Superilles 2011-2015. I de l’altra a nous emplaçaments: a Sant Gervasi, i també a Horta, Sant Andreu i Prosperitat.

La implantació de les Superilles dóna resposta a l’escassetat d’espais verds, els alts nivells de contaminació en alguns punts de la ciutat, els elevats índexs de soroll ambiental, les dades d’accidentalitat i, en general, el sedentarisme. Sobretot el que és conseqüència de viure entremig de grans vies i cotxes circulant tot el dia amunt i avall.

Tot i que el transport en vehicle privat representa amb prou feines el 20% del total dels desplaçament, l’espai dedicat a aquest mitjà de transport arriba a sumar el 60% de la via pública. Una clara desproporció que afavoreix els cotxes i perjudica els residents.

La fita és implantar-les a tota la ciutat i així recuperar el carrer per a les persones. El repte és fer-ho sense provocar embussos.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.