fbpx

Escriu aquí

Cultura Revista del barri Les Corts

STREET ART a Pedralbes Centre

Compartir

cartellpedralbes

Aquest dissabte 27 de maig tindrà lloc una Art-Battle amb sis obres realitzades en directe a la plaça del centre comercial.

Pedralbes Centre, novament posa a disposició de tots els seus visitants de la mà de UrbanArt Barcelona, una Art-Battle / batalla d’art, en la qual han estat convocats una selecció dels millors artistes urbans que treballen en l’escenari nacional i internacional de l’art, qui realitzaran sis obres de gran format en directe. La batalla es realitzarà durant tot el dia a la plaça del Pedralbes Centre, la final serà a les 19h, amb música en directe del grup de blues Totablues Duo.

Durant els mesos de maig i juny, es podran admirar les obres de gran format i samarretes amb les representacions artístiques exposades a Pedralbes Centre, d’alguns dels artistes de UrbanArt. L’exhibició d’aquestes pintures i samarretes són representades sota el concepte “PELLS URBANES, del carrer al museu” i representa l’art pictòric del segle XXI a Espanya.

pedralbes1

 

UrbanArt Barcelona és una plataforma de mecenatge per a artistes d’Art Urbà. La missió de UrbanArt és la d’oferir una sortida a les obres realitzades pels artistes que col·laboren amb la plataforma. És una manera de reivindicar el nivell artístic d’aquests creadors.

La plataforma ofereix recursos estilístics, és creadora de live shows, happenigs, donant suport als seus artistes i amb el vistiplau artístic de la Fundació Cuixart, que selecciona aquells artistes plàstics emergents amb provada trajectòria, que s’han submergit en la investigació pictòrica i representen avui l’escena de l’art urbà i tant expressen el seu art en el més pur muralisme com sobre tela.

UrbanArt vol aportar noves idees al concepte de disseny escenogràfic. A partir d’això uneix la tecnologia amb l’art urbà comptant amb la col·laboració d’AV-Drop que ofereix els seus llenços de gran format amb un nou sistema modulable de suport, que permet que no es formin juntes perquè els artistes puguin fer les seves creacions.

Pedralbes Centre, és el centre de moda innovador i avançat al seu temps. Ha destacat sempre en les tres facetes més importants d’un centre de les seves característiques: mix comercial, oferta lúdica, cultural i compromís social.

Des del seu naixement el 1989, Pedralbes Centre ha acollit les tendències més ‘trendy’ i ha estat un espai on es troben les marques que seran moda demà. Un espai exclusiu per comprar amb comoditat, sense pressa i amb una proposta de moda amb identitat pròpia.

En el vessant lúdic, Pedralbes Centre mostra una personalitat lliure: el centre va ser el primer a unir iniciativa pública i privada per produir una sèrie de TV3  que va portar per títol el nom del centre comercial: ‘Pedralbes Centre’. També ha estat pioner en una iniciativa nadalenca com la pista de gel, present al Centre des de fa disset anys, la primera al aire lliure a Barcelona traslladant l’esperit del Rockefeller Center de Nova York al barri de Les Corts.

 

Informació i ubicació: 

Pedralbes Centre – Avenida Diagonal, 609-615
08028 Barcelona

http://urbanart.barcelona
https://www.facebook.com/urbanartbcn
http://www.pedralbescentre.com/index.php

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.