fbpx

Escriu aquí

Eixample

Solid Viatges, l’agència del barri

Compartir

Quan es va fundar l’agència Solid  viatges?

Solid Viatges es va fundar l’octubre del 2012, i just aquest mes acabem de fer 7 anys! Solid Viatges va néixer com un projecte professional i personal, per poder seguir donant atenció i servei a la meva cartera de clients prèvia. Els inicis van ser tot un repte, ja que els anys de la crisi ens van afectar igual que a altres sectors, obligant a tancar molts negocis entre els quals es trobava l’empresa on jo havia treballat durant 17 anys. Però, a poc a poc, amb Solid ens vam anar establint en un mercat que havia de fer lloc a noves tendències i tecnologies a l’era d’Internet. Els clients estaven contents amb el tracte que proporcionàvem, i amb ritme ferm, la seva confiança ens va fer anar creixent. Ara mateix comptem amb un equip de professionals el recorregut dels quals sobrepassa els 120 anys d’experiència.

Com ha anat l’evolució?

Estem molt satisfets de l’evolució que ha tingut la nostra agència! Els inicis van ser incerts i ens sentíem començar una autèntica aventura, en un despatx de 12m2 en un centre de negocis del barri. Amb el pas dels mesos, el que ens semblava una aventura va anar consolidant-se i expandint-se, fet que ens va obligar a canviar a un despatx més gran a mesura que la nostra plantilla i volum de feina no feia més que créixer. En el temps que portem actius des del 2012, ens hem vist forçats a canviar d’oficines fins a tres vegades per poder instal·lar les noves incorporacions i els nous clients a la família de Solid Viatges. El trasllat més recent va ser el juny del 2018, a un local a peu del carrer Nicaragua 11-13 de Barcelona, on atenem als clients de manera presencial. La decoració de l’interior de la nostra agència ha estat realitzada amb la passió que sentim cap al turisme i els viatges, i sense perdre el toc acollidor que tractem de proporcionar en la nostra atenció. A més, comptem amb una particular (i diríem que única a Barcelona) col·lecció: disposem de gairebé 200 maquetes d’avions comercials que fan de les delícies dels apassionats de l’aviació i dels viatges, grans i petits.

Quins són els vostres clients principals?

La nostra cartera de clients està formada per empreses i particulars. Tenim la sort de comptar amb el suport de grans marques que ens confien els desplaçaments de directius i personal, l’organització d’esdeveniments i reunions, i l’assistència a fires i congressos. Les empreses tenen com a particularitat que no estan subjectes a l’estacionalitat, i ens proporcionen un volum de feina constant al llarg de l’any. Pel que fa als clients particulars, molts clients d’empresa queden contents amb la nostra manera de treballar i acaben confiant-nos també les seves vacances i escapades, que preparem com si fossin les nostres. Els clients particulars són molt importants per a nosaltres, i gaudim molt proposant-los aventures i sorpreses úniques que es transformin en experiències i records que perdurin tota la vida. Tenim clients que van anar a Disneyland quan eren petits amb els seus pares, i que ara hi han tornat amb els seus propis fills… Amb el tracte, la majoria dels clients han acabat esdevenint amics, i hem anat creixent junts. És tota una vida dedicada a fer el que més ens agrada: fer feliços als viatgers.

Doneu un servei molt personalitzat no?

Sí, és el que més ens agrada, i ha acabat passant a formar part del caràcter de la nostra agència. Això ha fet que ens diferenciéssim de la resta i acabéssim fent-nos lloc a l’era d’Internet, amb qui hem vist que no cal competir, sinó entendre’l com una eina més que ens ajuda a connectar amb els nostres clients. Gràcies a això, som capaços d’oferir implicació i atenció, a vegades fins i tot fora del nostre horari comercial. Sempre hi ha una persona encarregada de fer el seguiment de la vida integral dels viatges dels nostres clients, responsable d’intervenir en cas d’imprevistos o complicacions, i proporcionar assistència abans, durant i després del seu viatge, per saber com ha estat l’experiència i seguir millorant, escoltant els suggeriments dels nostres viatgers.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.