fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El sol i el bronzejat ajuda a sintetitzar Vitamina D

Compartir

L’acció del sol reforça el tractament per algunes malalties i ajuda a prevenir d’altres. El bronzejat també aconsegueix bons resultats estètics, però el més important és que amb exposicions adequades al sol, el cos es capaç de produir més Vitamina D.

I pensareu, per què és tan important la Vitamina D? Perquè aquesta és imprescindible per a un manteniment saludable dels nostres ossos. De fet, el cos necessita Vitamina D per absorbir el calci del nostre metabolisme, ja que aquest és l’element que enforteix els ossos i les dents. És per això que els nomenats “banys al sol” poden convertir-se en teràpies curatives, sempre que es faci amb cura i es visitin als experts i especialistes.

Ja ho deia l’investigador i científic Johan Moan “que els beneficis derivats de la exposició a la Vitamina D, provinent dels rajos UV, són molt més beneficiosos que els riscos de tenir càncer de pell”. Els melanomes malignes ho causen les SOBRE EXPOSICIONS  o les CREMADES a la pell pels rajos UV, normalment per imprudències.

A més, l’editor de Reuters Health i tresorer de l’Associació de Periodistes d’Atenció Sanitaria va afirmar que solament hi havia un 2% de possibilitats de tenir càncer degut al bronzejat, incloses les persones que sobre exposen al sol la seva pell.

D’altra banda, l’absència de Vitamina D  no solament és perjudicial per a la pell sinó també dona pas a disfuncions endocrines, infeccions, problemes al ronyó, diabetis, malalties del sistema immunològic, entre d’altres.

poliesportiu-la-salle-logo-la-torre-de-barcelona

Avantatges del bronzejat

 1. Disminueix els problemes d’algunes al·lèrgies.
 2. Accelera els canvis cel·lulars i els processos d’oxidació.
 3. Poden ajudar a prevenir alguns tipus de càncer com el de colon, pròstata, ovaris i mama).
 4. Si ajuda a sintetitzar més Vitamina D, aquesta col·laborarà en el tractament de recuperació d’algunes malalties.
 5. Calma dolors renals, digestius i urinaris.

 

CORPORA DHA

Tot i així, si el bronzejat habitual no et termina de convèncer també pots optar pel bronzejat instantani, uniforme i natural. Si vols estar bronzejada, no cal que surtis de casa. Tampoc que et gastis molt diners. Parlem de la loció exclusiva CORPORA DHA a base de canya de sucre i Aloe Vera. Aquest reacciona amb la queratina de la pell, sense afectar a la melanina. Però, a més, no deixa manxes a la pell i s’aprecia de forma instantània, augmentant al cap de les 8h fins a una setmana. Si vols aconseguir un, pots trobar-lo a Club Benestar. I si encara no estàs satisfet, pots visitar el post “La pell: 10 consells per cuidar-la” per ampliar els teus coneixements!

benestar banner - la torre de barcelona

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
 • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.