fbpx

Escriu aquí

Actualitat

S’inaugura la zona esportiva més gran de Barcelona

Compartir

ParcLesCorts

El districte de Les Corts de Barcelona, estrena la zona d’ús esportiu més gran de tota la província.

Es tracta d’una nova àrea de 7.000 metres quadrats que té entrada gratuïta per a tot aquell/a que vulgui donar-li ús, i que s’ubica al parc de la Beberrida, és a dir, entre la facultat de Física i Química i l’Institut de Recerca Biomèdica. Han substituït un gran aparcament a l’aire lliure que hi havia.

Quin és l’horari establert d’ús?

Aquesta zona esportiva estarà habilitada per al seu ús tots els dies de la setmana, concretament de 10 del matí a 9 del vespre.

Quins esports es poden practicar?

Bàsicament comptarà amb una pista de futbol sala, una pista de bàsquet, una taula de tennis taula i, envoltant totes aquestes, una pista d’atletisme. També comptarà amb dos espais independents per practicar cal·listènia, és a dir, sistemes d’entrenament mitjançant exercicis amb el teu propi pes corporal per millorar l’agilitat.

Normes per al bon ús

Per evitar problemes a l’hora d’utilitzar les instal·lacions, el districte ha elaborat unes normes que haurien de garantir el seu bon funcionament i que seran supervisades dia a dia per una persona contractada per regular i dinamitzar les activitats.

Les normes són que no es permet l’apropiació o reserva de cap àrea de joc per part de conjunts o col·lectius. L’ús de les pistes de futbol i bàsquet no superaran els 50 minuts i l’ús de les taules de tennis no superaran els 30 minuts.

Raons de la seva Construcció

La iniciativa de construir un equipament esportiu a l’aire lliure en aquesta zona, va sorgir a través d’una demanda veïnal en el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal (PAM) al 2016. El regidor del districte, Agustí Colom, va explicar que la instal·lació construïda està pensada perquè el veïnat i els col·lectius que passen cada dia pel districte puguin gaudir-ne. També va anunciar que es farà difusió entre la població universitària, centres de secundària, esplais i entitats de lleure i juvenils.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.