fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El 20 de maig, serveis mínims al metro

Compartir
Metro de Barcelona | Roger Morton, Pixabay 

En context de la crisi de l’amiant, el comitè d’empresa del metro de Barcelona ha tornat a convocat aturades parcials. El dilluns 20 de maig, els treballadors del metro exigiran a la direcció de TMB que assumeixi la seva responsabilitat davant aquesta situació.

TMB recomana evitar el metro durant els horaris de les aturades o buscar mitjans alternatius per desplaçar-se. La companyia també ha declarat que consideren que les aturades són “innecessàries”. Segons aquesta, l’empresa ha contestat a la crisi de forma diligent i responsable, apunten.

També han avisat de la possibilitat de que es duguin a terme accions reguladores abans de les franges horàries establertes, afectant el temps d’espera en algunes estacions.

Serveis disponibles al metro de Barcelona aquest 20 de maig
Serveis disponibles al metro de Barcelona aquest 20 de maig

Per altra banda, el funicular de Montjuïc circularà, en les franges horàries de vaga, amb el mateix percentatge de serveis mínims que les línies de metro. De 7.30 a 9.00h i de 16 a 18h, el Funicular passarà cada 25 minuts, i el telefèric de Montjuïc obrirà de 10 a 15.15 hores.

Les aturades parcials es faran de 07:00 a 09:00 hores, de 16:00 a 18:00 hores, i de 21:35 a 23:35 hores. A la primera i segona franja horària, els intervals de pas es reduiran un 40%, mentre que, a la nit, els serveis seran d’un 20%. La pròxima jornada d’aturades tindrà lloc el 24 de maig.

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.