fbpx

Escriu aquí

Actualitat

SERIE DE TV3 ALS MERCATS DE BARCELONA

Compartir
Mercat de la Concepció Serie Tv3

Tv3 ha començat el rodatge d’una nova serie anomenada “Gent de mercats”. En aquesta, els mercats municipals de Barcelona serán els protagonistas. També hi participaran mercats d’altrespoblacions catalanes. La producción será dirigida per la periodista Tana Collados i partirà de la col·laboració de Benecé Produccions. S’emetrà a la tardor, segons s’ha informat, el darrer dimarts, a l’Ajuntament de Barcelona.

 

La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l’alimentació i la cuina. Els principals exemples són, ’30 minuts’ titulats ‘Mercatsoberts’, ‘Boqueria, un mercatretratat’, ‘Ambaixadors de gust’ i ‘Mediterrània, la mar de conflictes’”. També ha dirigit el programa de TV3 ‘Cuines’ i la revista de enogastronomía ‘Al vostregust’.

 

LA NOVA SÈRIE:

A Gent de Mercats, les càmeress’endinsen en la vida quotidiana de, entre altres, elsmercats de Sant Antoni i Concepció (Eixample), La Mercè (Nou Barris), Sants (Sants-Montjuïc), l’Abaceria i Estrella (Gràcia), Provençals (Sant Martí), Carmel i Horta (Horta-Guinardó).  Encara que Barcelona tingui una xarxa de 39 mercats estables de productes alimentaris amb edifici propi, la serie es basa en 9 mercats que, o bé han estat remodelats en els darrersanys, o estan pendents de remodelació.

 

La sèrie mostrarà el dia a dia de 9 mercats amb característiques ben diferents entre ells. No obstant això, reflectirà la realitat que es viu en la quarantena de mercats municipals de la ciutat. S’evidenciarà els productes alimentaris, les persones que hi conviuen, els comerciants, els compradors i els diferents perfils humans.

 

 

La producció, com s’ha mencionat anteriorment, posarà el focus en el dia a dia d’aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris. Per aquesta mateixa raó, es viuran els reptes amb què s’enfronten, les relacions que s’estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats, a través dels propis protagonistes.

 

 

El rodatge té el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i elsajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.