fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Seguretat digital, la preocupació dels pares

Compartir
Seguretat digital, la preocupació dels pares

Els nens tenen accés a la tecnologia a edats cada vegada més primerenques. Per aquest motiu, són molts els pares que senten la necessitat de supervisar la seguretat digital en el qual es mouen els seus fills.

La importància de la privacitat i seguretat digital és una qüestió que cada vegada més preocupa els ciutadans. En el seu compromís per ajudar els ciutadans a conèixer aquestes qüestions i tenir un ús responsable dels telèfons intel·ligents. Samsung acaba de presentar l’Estudi sobre Seguretat i Privacitat entorn de la telefonia mòbil en el qual mostra les principals preocupacions dels espanyols, així com els riscos relacionats amb la privacitat i la seguretat dels seus telèfons intel·ligents.

Infome IPSOS

Així, entre les conclusions obtingudes a partir de l’informe d’IPSOS, que s’ha realitzat a nivell nacional amb una mostra de més 500 propietaris de mòbils de tota Espanya entre 18 i 65 anys, s’extreu que el 74% dels pares es troben preocupats per la seguretat dels seus fills quan utilitzen el telèfon mòbil.

A més, segons un altre estudi d’IPSOS per a Samsung elaborat l’any passat, es desprèn que les majors preocupacions dels pares des del punt de vista de la seguretat tenen a veure amb l’accés a continguts no adequats (59%) i que els nens puguin sofrir ciberassetjament o relacions insanes (48%).

I que hi farem?

Així mateix, es conclou que, en matèria de seguretat, entre les funcions que més importància donen en l’ús de dispositius és impedir que el telèfon pugui usar-se si es perd o es roba (50%), la limitació d’instal·lacions d’apps (45%), i impossibilitar que canviïn la contrasenya del mòbil (42%).

“És molt habitual que els pares es preocupin pel contingut al qual accedeixen els seus fills i de la seguretat digital. En Samsung estem compromesos amb la seguretat i privacitat dels més petits. Per això, comptem amb Kids Mode, una funció que permet protegir als nens de continguts que siguin potencialment perillosos configurant un PIN perquè puguin navegar lliurement pels continguts que els pares triïn”, ha assegurat Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Espanya i Portugal.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.