fbpx

Escriu aquí

Salut

Revisió al dentista un cop l’any

Compartir
drs mirave clinica

drs mirave clinica

És molt important fer una visita rutinària de control i prevenció

La salud dental és molt important i cal que visitem un cop l’any el dentista per evitar i prevenir possibles problemes de salut. Tenim molt clar, per exemple, de la necessitat d’assistir a la revisió ginecològica anual, de fer-nos una analítica de sang cada any o que hem de prestar atenció a la nostra alimentació per mantenir una bona salut. En canvi, molts no dediquem la mateixa atenció a les nostres dents. I la requereixen.

Rentar-nos les dents després de cada àpat és important però això no exclou que haguem de fer una visita anual al dentista per a rebre tots els cuidats professionals que necessitem. Tot i que et rentis les dents tres cops al dia, et passis el fil dental i glopegis amb un colutori, alguns hàbits com fumar o dur una dieta poc adequada, o no rentar-nos les dents com cal, poden generar l’acumulació de placa i possibles càries. El pH de la nostra saliva, que és diferent en cada persona influeix en l’aparició d’aquestes. En aquest casos, un neteja i la revisió professional poden fer desparèixer les molèsties i les possibles conseqüències d’aquestes.

Una atenció especialitzada i professionaldr

Una visita anual al dentista t’ajudarà a mantenir una boca lliure de sarro o placa dental, unes genives saludables i sense inflamacions i unes dents sense càries o infeccions que puguin ocasionar d’altres problemes més preocupants, com la pèrdua de peces dentals.

Al Centre Odontològic Drs. Miravé  us ofereixen una atenció especialitzada, curosa i professional que s’adaptarà a les vostres necessitats i al vostre perfil. No dubteu en consultar-los ni visitar-los per a fer la vostra visita rutinària o bé tractar els vostres problemes bucals.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.