fbpx

DomusVi, l’elit en residències

Les residències DomusVi de Barcelona són centres residencials per a gent gran d’alt stànding situades en barris exclusius i ofereixen una estància privilegiada.

L’edifici disposa d’amplis espais interiors i exteriors amb terrasses ajardinades amb tot l’equipament complet per oferir el màxim comfort.

Residències d’alt stànding a Barcelona

Disposen d’un entorn privilegiat i envejable amb edificis de poca alçada. DomusVi és una companyialíder nacional en serveis sanitaris i socials que compta amb més de 200 centres i residències arreu d’Espanya. 

Concretament, 141 centres residencials, 25 centres i hospitals de dia, 18 centres d’atenció a la discapacitat, 12 centre de salut mental, 2 complexes d’Apartaments amb serveis i 2 centres comunitaris. 

Referent ètic estatal

Atenen 200.000 persones gràcies als 23.000 professionals. Ofereixen més de 25.000 places residencials a tot l’Estat i atenen més de 23.000 usuaris d’ajuda a domicili. 

La companyia és el primer sociosantiari acreditat oficial a Espanya que s’ha consolidat com a referentètic en l’organització. Ho ha aconseguit gràcies a l’organització amb 32 dictàmens emesos i 12 documents produïts amb el Comitè d’Ètica Assistencial. 

Les residències a Barcelona pensen en els seus

El seu objectiu? protegir els drets de les persones ateses, facilitar el procés de presa de decisions en cas de conflicte ètic i formar als professionals en temes ètics i bones pràctiques. 

La prestació i gestió dels serveis de DomusVi s’adapten als nous temps i estan en contínuaevolució per oferir una resposta als actuals reptes sociosanitaris; prevenció, cronicitat i personalització.

Contacte

Adreça: Carrer de Calatrava, 83, 08017 Barcelona

Telèfon: 93 253 49 40

Província: Barcelona

Per a més informació consulteu la seva pàgina web.