fbpx

Amavir Residències

La residència de gent gran Amavir Diagonal està situada al districte 22@ de Barcelona, dins del barri del Poble Nou, una zona de la ciutat en forta expansió i creixement i perfectament comunicada. Ha estat dissenyada tenint en compte fins a l’últim detall per facilitar la vida quotidiana als residents, amb espais amplis i lluminosos, mobiliari ergonòmic i unes instal·lacions cuidades, on oferim a les persones grans i a les seves famílies una atenció de la màxima qualitat.

La residència s’estructura en diferents unitats de convivència, cadascuna d’elles amb menjador propi, sala d’estar i bany geriàtric. A la pràctica, aquestes unitats són com petites residències, on conviuen persones amb característiques similars segons el seu grau de dependència i deteriorament cognitiu. Una d’aquestes unitats és específica per a persones amb alteracions de la conducta i amb risc de desorientació. Aquest model permet oferir a l’usuari el màxim confort i una atenció més personalitzada i adaptada a les seves necessitats específiques.

Les habitacions, individuals o dobles i amb bany complet i adaptat, es poden decorar al grat de l’usuari, si ho desitja, i estan completament equipades: llits articulats elèctrics, armaris pràctics amb pany, telèfon, presa de televisió i polsadors d’alarma tant a l’habitació com al bany.

La residència compta amb un ampli equip de professionals de diferents àmbits, persones qualificades i amb vocació per atendre les persones grans.

La residència Amavir Diagonal, inaugurada el 2003 i incorporada a Amavir l’1 de desembre del 2015, disposa de 156 places residencials i de 25 places de centre de dia i compta amb places concertades amb la Generalitat de Catalunya.