fbpx

Portamar Residencial, atenció completa

Les persones que viuen a PORTAMAR RESIDENCIAL i l’equip del centre, li volen donar la benvinguda i agrair la seva visita a la que desitgem que sigui la seva nova llar. Sens dubte, la millor opció per garantir els millors serveis. Els convidem al fet que coneguin el nostre equip i les instal·lacions, passejant pel seu magnífic jardí i pels espais comuns oberts i lluminosos. Podran conèixer un petit jardí on gaudim de l’evolució de les nostres plantes aromàtiques i flors, que a més fem servir als nostres tallers amb la psicòloga.

Al nostre centre trobaran una atenció completa a tots els nivells, pel que comptem amb una plantilla de professionals enfocats en oferir els serveis necessaris per garantir la qualitat de vida dels nostres majors i de les seves famílies, a les que donem suport i orientem per que puguin acompanyar al seu familiar en aquesta etapa de la seva vida.

El nostre objectiu es garantir el benestar dels nostres usuaris, a través de l’afecte, el respecte i la professionalitat dels nostres serveis. Treballem i avancem perquè les persones conservin o millorin el seu actual grau d’autonomia. Orientem el nostre treball a les necessitats especials de les persones que pateixen d’Alzheimer i d’altres demències, de la mateixa manera que a aquells que la seva necessitat sigui recuperar l’autonomia després de situacions d’hospitalitzacions per tornar amb seguretat als seus domicilis.

portamar residencial

CONTACTE


Adreça: Avinguda 341, 14, 08860 Castelldefels – Barcelona.

Telèfon: 93 664 55 30

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu la seva pàgina web.