fbpx

Orpea, un projecte humà

La residència de Barcelona Orpea ha encetat la campanya ‘Héroes con mascarilla’ per valorar el treball i l’esforç diari dels professionals que cuiden de les persones grans abans i durant la crisi de la COVID-19. Tot una mostra positiva i d’orgull del sector on Orpea vol treure pit davant la situació

El projecte té tres centres de residència per a persones grans i centre de dia a la província de Barcelona; el de la ciutat Diagonal, al districte de Guinardó i a Sant Cugat del Vallès. Les residències s’adapten a les necessitats dels nostres grans i garanteixen la seva seguretat amb personal especialitzat en el sector. 

Residència de Barcelona de qualitat

Les estàncies poden ser permanents o temporals, en funció de les vostres necessitats. Els espais de les residències Orpea són individuals i comuns per a aconseguir una estada com si fos casa seva. 

Els centres compten amb una unitat especialitzada en atenció a persones que pateixen Alzheimer i d’altres demències. D’aquesta manera, completen un projecte personalitzat per a les persones grans i millorar així la seva qualitat de vida. A més, la residència compta amb un equip de professionals perfectament qualificats per a atrendre el benestar dels residents les 24 hores del dia: metges, enfermers, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes, gerocultors, etc. 

Factor humà i professional

La residència d’Esplugues es troba en un entorn idíl·lic per les seves vistes privilegiades, ja que es situa a l’urbanització de La Miranda, a 5 minuts de Barcelona ciutat. Compta amb les millors instal·lacions i serveix, a més de gaudir d’un ambient tranquil i agradable perfecte per als teus. En el cas del centre del Guinardó està situat en el nucli urbà de la ciutat i compta amb una connectivitat envejable. La residència de Sant Cugat del Vallès respón a un ambient més aïillat, tranquil i en un entorn agradable. 

A més, Orpea compta amb 53 centres de residència, centres de dia i clíniques de salut mental distribuïts arreu del territori nacional. L’objectiu de projecte és garantir la tranquilitat dels familiars i la seguretat dels residents a mans dels millors especialistes del sector. 

Més de 50 centres per Espanya

A més, busquen millorar i mantenir les capacitats físiques i cognitives de les persones grans dependents o més autònomes. Per això, la clau del seu èxit es regeix pel factor humà, l’enfocament multidisciplinar, esforç d’investigació, desenvolupament i innovació, i la qualitat dels seus serveix. 

Contacte

Adreça: Ronda Guinardó, 48 – 50, 08025 Barcelona

Telèfon: 914 260 952 / 934 463 908

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu la seva pàgina web.