fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Reobertura del Zoo de Barcelona

Compartir
Zoo Barcelona

Avui, 25 de juny, reobre després de més de 3 mesos tancat per la declaració de l’estat d’alarma, el Zoo de Barcelona.

El tinent d’alcalde explicarà com serà la reobertura del Zoo de Barcelona

Avui a les 16h, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i la tercera tinenta d’alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, faran una roda de premsa per explicar com es durà a terme la reobertura de les portes del Zoo de Barcelona. En aquesta comunicació es definiran les mesures de seguretat que hauran de complir tant els visitants com els treballadors del Zoo per evitar el contagi de la covid19.

Els casals del Zoo també es posen en marxa

En Jaume Collboni i la Laia Bonet també presentaran les activitats de conservació i sensibilització que s’han dut a terme en el Zoo de Barcelona durant el confinament.

A més, donaran la benvinguda i vist it plau als casals d’estiu que s’hi organitzen. De moment ja compten amb més de 500 nens i nenes inscrits.

El Zoo es va adaptar al confinament per poder seguir cuidant els animals

Com totes les entitats de Barcelona, el Zoo també es va haver de complir la proclamació de l’estat d’alarma. Tot i que s’ha confirmat que la covid19 no contagia els animals, s’havia d’anar amb cura pel que fa als treballadors.

Tot l’equip professional del Zoo s’ha organitzat en dos grups per reduir la quantitat de persones en l’equipament en un mateix moment i així respectar les mesures d’higiene i de seguretat. D’aquesta manera, es va seguir alimentant els animals i netejant els espais on viuen.

A més, cal tenir en compte que la primavera tant pels animals com per la natura és època de naixements. Per tant, era necessari seguir amb la regularitat de l’atenció als animals. Fins i tot, podem celebrar el naixement d’una cria d’òrix.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.