fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Una renovada platja de l’Eixample

Compartir

platja de l'eixample

La platja de l’Eixample. Així és com es coneix popularment les piscines que es troben al barri, concretament en mig dels jardins de la Torre de les Aigües. Un espai dedicat exclusivament per a l’oci dels usuaris que s’habilita cada estiu, amb la principal funció que aquells que ho desitjin puguin anar a refrescar-se.

Diferents punts de vista

Certament cada any hi ha debats sobre la principal funció d’aquestes piscines i els efectes paral·lels que provoca. Això significa que com sempre en tots els debats hi ha dues parts. En aquest cas, hi ha tres, els usuaris que acostumen a freqüentar les piscines, l’Ajuntament que s’encarrega de l’habilitació del lloguer i les construccions, i com no, els veïns, que al cap i a la fi com quasi sempre passa són els que han de patir el xivarri que l’espai d’oci i esbarjo provoca.

Després de nombroses queixes per part dels veïns, prèvies  a l’anunci d’obertura de les piscines, l’Ajuntament ha fet cas i d’aquesta manera ha decidit canviar alguns aspectes de la normativa que es mantenia des de l’any passat i que amb aquesta nova temporada suposaran un canvi en els horaris d’obertura. 

Nova normativa

El cas és que els horaris en què el públic podrà assistir estaran compresos entre les 10:30 i les 18 hores. A més per tal que l’Ajuntament pugui garantir un mínim de descans setmanal pels veïns, s’ha decidit que els dilluns l’espai estarà tancat al públic, amb la qual cosa no només s’ha retallat l’horari sinó que també els dies d’obertura.

La principal novetat en la normativa però, ha sigut que s’ha limitat l’entrada d’aquells que puguin assistir diàriament. És per això que només podran entrar 200 persones dins del recinte, i no podrà haver-hi ni una més. Aquest fet significa que si l’aforament està complet, no entrarà ningú més fins que no es redueixi i marxi alguna persona del recinte, per tant aquells que hagin d’entrar havent-hi 200 persones, hauran d’esperar fins que marxi alguna.

Aquesta norma, es deu també principalment per garantir el descans dels veïns, que sembla que és el principal objectiu de l’Ajuntament aquest estiu, això sí, mantenint l’espai d’oci que existeix des de l’any 1987. La zona romandrà oberta des del 25 de juny fins al 6 de setembre. A la vegada, s’espera que tindrà una gran assistència en els primers dies, tot i la nova normativa que suposa una mica de limitació pels que hi estaven acostumats a anar a aquest espai públic.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.