fbpx

Escriu aquí

Actualitat

redConvive, reunions virtuals de veïns

Compartir
recdonvive reunions veins virtuals

recdonvive reunions veins virtuals

Si tot es torna virtual per què no les reunions de veïns?

Doncs sí, tal com llegiu. Aquesta seria una manera per a què alguns propietaris finalment participessin i assumissin les seves responsabilitats…

redConvive és una app i plataforma online perquè propietaris de vivendes puguin debatre i votar en junta de manera no presencial i amb validesa legal. Els usuaris la fan servir per informar-se mutuament sobre incidències, processos oberts contra morosos o contra la promotora per defectes de fabricació i, en darrera instància, per convocar i participar en reunions.  Des del seu llançament més de 800 comunitats de veïns espanyoles ja utilitzen l’aplicació.

La iniciativa es va posar en marxa l’any 2012 i ha permès des de llavors a més de 2.000 persones estalviar-se les reunions de veïns, que sovint se celebren a hores tardanes i en llocs incòmodes. Barcelona, Madrid i la costa mediterrània són les localitats on es concentren de moment la majoria dels usuaris. La plataforma és especialment interessant per a propietaris de segones residències que no poden informar-se dia a dia de la comunitat i difícilment poden assistir a les reunions.

redConvive adapta la legislació de propietat horitzontal espanyola i catalana al recompte de vots, al format de les convocatòries, actes i delegacions per preservar la validesa legal de la participación online. La plataforma calcula les votacions i aprova o rebutja les propostes segons les majories. L’acte també es genera automàticament i s’envia als usuaris. És una opció que es pot fer servir o no tot depenent dels interessos de cadascú i que no obliga tothom a participar ni limita el dret a participar en les justes de propietaris presencials. Senzillament és una opció més que facilita el dia a dia en les comunitats. Més informació aquí.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.