fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Recuperar el Turó Park de Sarrià

Compartir

turo park

L’emblemàtic parc que històricament sempre s’ha vist amb molt bons ulls per part dels veïns del barri i sempre ha tingut un simbolisme especial, en els últims anys no ha tornat a ser aquell Turó Park que tothom desitjaria.

Incivisme com a protagonista

La principal causa s’ha degut a les pràctiques incíviques que molts usuaris han anat cometent fins al punt de convertir-se en activitats quotidianes, que han provocat la davallada de determinades zones del parc. Les principals accions han digut pels visitants que passejaven els seus gossos i no tenien una cura decent per tal de mantenir net l’espai públic, ja que moltes parts sobretot on hi ha gespa, ha sigut un punt freqüent, on molts no es podien sentar-se degut a la pressència de gossos i els excrements que aquests deixaven.

Un mal manteniment

A més se li ha d’afegit també el poc manteniment que estava revent els últims anys per part de les organitzacions públiques i provades responsables del seu manteniment, fins al punt que no només els serveis de neteja no eren sempre els més adequats, sinó que molta de l’aigua estancada i bruta que hi havia al llac, possibilitava l’aparició d’insectes i males olots que fins i tot resultaven molestos pels veïns de la zona des de les seves cases.

Noves millores previstes

És per això que finalment s’ha decidit iniciar un procés de remodelació en el qual s’intentarà tornar a recuperar l’espèrit d’aquest parc per la gent del barri. i on el principal objectiu és que es torni a ambientar principalment en la utilització del parc per part de les persones, tot i que no es prohibirà l’entrada dels animals.

Una de les millores que comprtarà aquesta remodelació, és que per no evitar de cop la possibilitat de venir els usuaris amb les seves mascotes, s’ha decisdit fer una zona exclusiva per aquella gent que vulgui seguir anant amb les seves mascotes. Un espai molt gran, on el llac se li donarà una cara nova i no provocarà les molèsties que provocava quan feia un temps molt considerable que no es revisava.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.