fbpx

Escriu aquí

Eixample

L’Illa Diagonal porta El Rebost a casa teva

Compartir

L’Illa Diagonal ha incorporat el nou servei: “El Rebost de L’illa a casa”. Es tracta d’un servei de repartiment a domicili de les compres d’alimentació realitzades a les botigues del Rebost de L’illa.

L’Illa Diagonal, al costat dels més vulnerables

Utilitzant aquest servei el client pot rebre a casa en una sola vegada, les compres i comandes realitzades en els diferents establiments d’alimentació del Rebost. Així mateix, fent la seva compra més pràctica i còmoda.

Per a dur a terme aquesta iniciativa L’illa Diagonal compta amb l’Associació ALCIL (Associació Les Corts per la Inserció Laboral) que s’encarrega de dur a terme aquest servei. Es tracta d’una associació que promou la inserció social i laboral de persones amb discapacitat.

Campanya per apropar el comerç a casa

El servei es sol·licita al nostre punt d“atenció El Rebost de L“illa a Casa, situat a la mateixa zona de El Rebost de 10.30h a 15.30h. També us podeu informar al telèfon 600346846 en aquest mateix horari. Així mateix, aposta pel comerç de proximitat, de qualitat i del barri que t’ofereix el centre comercial.

A més d’un gran centre comercial amb més de 170 botigues i restaurants, les instal·lacions del complex L’illa Diagonal inclouen en el seu recinte dos hotels de quatre estrelles, dos col·legis, un poliesportiu, una discoteca i sala de concerts, un centre de convencions, un parc públic i un pàrquing amb capacitat per a més de 2.400 vehicles.

L’Illa Diagonal, centre comercial referent a Barcelona

El complex del centre comercial està construït sobre 56.000 m2 de terreny urbà i té quatre plantes de pàrquing, una planta dedicada a instal·lacions i logística amb capacitat per a descarregar 250 vehicles alhora, tres plantes comercials i fins a nou plantes més d’oficines als seus set mòduls verticals.

Et recomanem:

El nou espai gastronòmic de l’Illa Diagonal

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.