Escriu aquí

Quan el súper t’estima

Compartir

plusfresc-supermercat

Plusfresc: compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients

Des del seu naixement ara fa 87 anys, la cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc ha tingut clar el seu objectiu: oferir la millor experiència de compra als seus clients a través d’una atenció agradable i de la venda de productes de qualitat i de proximitat.

 

Qualitat, clients i entorn. Aquests són els tres principals compromisos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos que ara fa dos anys va aterrar a Barcelona amb la clara voluntat de posar a l’abast dels ciutadans barcelonins una nova oferta de productes basada en la qualitat i la proximitat.

“Sempre hem tingut clar que la nostra prioritat és oferir el millor als nostres clients”, explica Francisco González, director general de Plusfresc. El petit format de la companyia és precisament una de les característiques a través de la qual poden aconseguir aquest objectiu, ja que els permet controlar de manera molt més propera tota la cadena de subministrament, des de la compra fins a la seva exposició al punt de venda.

Per Plusfresc, producte de qualitat és sinònim de producte fresc. En aquest sentit, la companyia compra diàriament la major part del peix i marisc a la Llotja de Tarragona, la més important de Catalunya. El peix arriba a la central de Lleida a les 20.00 hores i des d’allà es distribueix a les diferents botigues per tal que l’endemà, un cop obertes, estiguin a punt per la venda.

A més, tal i com confessa González, la seva confiança amb els productors locals constitueix una de les seves principals claus d’èxit. “Hi ha agricultors amb els que treballem des de fa més de 30 anys; sabem com fan les coses perquè hem vist com tracten el producte que després venem als nostres establiments. Això es el que ens dóna una seguretat absoluta”.

Des de l’empresa fa anys que impulsen accions dirigides a donar suport als agricultors locals a través de promocions i ofertes que fomenten la venda de producte de proximitat. “El setembre de 2014, per exemple, vam deixar de comercialitzar peres i pomes d’importació, una decisió que vam prendre com a resposta al veto rus implantat pel govern de Medelev després que refusés la fruita europea arrel del conflicte amb Ucraïna”, explica González.

 

plusfresc-proximitat-fruita

 

Buscant l’excel·lència en la compra

Però en la seva recerca de l’excel·lència Plusfresc fa un pas més enllà: treballar per oferir als seus clients una experiència de compra agradable. “Volem que deixin de banda, encara que sigui per una petita estona, l’estrès i les preocupacions del dia a dia”, declara González, que afegeix: “El client té dret a ser atès de manera professional, amable i personalitzada; per això és fonamental l’actitud i el compromís del nostre personal”.

Precisament en aquesta línia es mou el lema El súper que t’estima, un leitmotiv que la companyia fa dos anys que està implantant a les seves botigues amb la finalitat de destacar els seus punts forts i reafirmar el seu compromís amb la qualitat i els seus clients. Segons González, “estem creant espais on les persones que vénen a comprar se sentin com a casa”.

plusfresc-peix

 

L’entorn, clau per Plusfresc

Des dels seus inicis, la responsabilitat social ha adquirit a Plusfresc una nova dimensió. I és que la companyia manté un fort compromís amb el seu entorn més proper. “No podem deixar de banda que vivim uns moments complicats en els que hi ha molta gent que ho està passant malament”, explica González.

És per aquest motiu que des de Plusfresc s’impulsen contínuament campanyes dirigides a recaptar aliments pels més desafavorits, a més de donar suport a iniciatives solidaries que els permeten posar el seu gra de sorra en la construcció d’un món millor. En aquest sentit, una de les seves pràctiques habituals és la donació de peix a entitats socials. “Per nosaltres, la base del nostre negoci és el producte fresc. Per tant, aquell peix que no s’ha venut dissabte, es congela i dilluns es dóna a diverses entitats benèfiques i socials”, apunta González.

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *