fbpx

Escriu aquí

Actualitat

4 claus de la publicitat local per l’èxit del teu negoci

Compartir
La publicitat és la clau de lèxit

És la publicitat local la clau de l’éxit?

La publicitat local és més propera, es més fàcil arribar als clients principals, a grups de interès especial de manera més rentable. D’altra banda la publicitat massificada és molt mes difícil arribar als clients més potencials. Costa molt més enforcar el Target que volem enfocar la nostra publicitat.

Aquí us presentem les 4 claus de la publicitat local per l’èxit del teu negoci:

Mes coneixement dels clients

En campanyes de publicitat en àmbit local l’anunciant hauria recolzar-se en centrals de mitjans locals i analitzar quin tipus de vies per difondre’s són més òptimes , es poden contractar professionals que analitzen el sector on es està treballant, per així , estudiar els hàbits en els quals es troben els clients mes potencials.

 

Mes proper

El fet que la publicitat que es vol transmetre sigui en àmbit local ens porta a pensar que la comunicació local sigui una part fonamental de la vida d’un entorn geogràfic concret, que a l’incidir més en allò més proper, el receptor obté major importància per a la consciència de l’espectador de la zona.

Resulta més senzill avançar-se a les reaccions del públic i tenir millors estratègies per apropar-se a l’ i encertar en les accions de comunicació.

 

Més econòmic

Des que competeixen els mitjans de publicitat de masses amb els mitjans de publicitat tradicional ha hagut gran èmfasi per la publicitat més propera al veure que la de masses s’ha vist reduïda a grans empreses pels seus elevats costos i pocs beneficis efectius.

Potser una persona vol anunciar-se en un barri en concret i els mitjans de comunicació de masses només els permet fer-ho a nivell de tota la ciutat , això suposa més diners i menys capacitat de enforcar-se en el seu públic objectiu .

 

Més flexible

Els que aposten per la publicitat local aposten per l’éxit, tenen més flexibilitat, principalment geogràfica, segurament per que se està interessat en un públic i no en un altre. També està la flexibilitat de producció, com pot esser la mesura del anuncis, els anuncis a color, insercions publicitàries, diferents preus, mostres dels productes, com a principals.

La possibilitat de canvis es més efectiva, ja que es poden comunicar client-anunciant amb més facilitat per un possible canvi en qualsevol aspecte.

Per una altra banda, es poden escollir diferents mitjans depenent dels interessos de cada client, per exemple, revistes de cultura, de alimentació, guies d’anunci, etc.

L’elecció al dia de publicar el contingut també ajuda al posicionament de l’anunci, per tant , en els mitjans locals es presenten oportunitats més flexibles pel que fa a horaris i temps.

 

I vosaltres, que opineu d’aquestes 4 claus de la publicitat local per l’èxit del teu negoci?

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.